« Terug

Jan Wiegersstraat 127 HENGELO

Kenmerken

Huurprijs
€ 550,- p.m.
Type
Appartement
Soort woning
galerijflat
Bouwjaar
2018
Kamers
3
Woonopp.
53 m²
Garage
geen garage
BergingType
inpandig
Status
verhuurd onder voorbehoud

"De kenmerken van deze buurt zijn eigenlijk het best bewaarde geheim van Hengelo: van binnenstad tot winkelcentrum, van snelweg tot natuur en van sportvoorzieningen tot recreatiegelegenheden; alles is nabijgelegen. Hier wonen betekent leven in een parkachtige omgeving met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik!

De eerste stap naar de "Nieuwe Es" betreft renovatie van de appartementencomplexen aan de Jan Voermanstraat en de Jan Wiegersstraat. Hierin komen in totaal 136 volledig gerenoveerde maisonnettewoningen in twee formaten beschikbaar voor huur: een 3-kamerappartement van 55 m2 en een 5-kamerappartement van 85 m2. Alle appartementen beschikken over een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een berging en een balkon op het zuidoosten.

Het ontstaan van een nieuwe buurt in de bestaande woonomgeving Hengelose Es wordt hiermee ingeluid.

Fresco:
Entree/hal, trapopgang met berg-/wasruimte, meterkast en doorloop naar de lichte woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. Vanuit de hal gaat u met de trap naar de volgende verdieping waar 2 kamers en het toilet gelegen zijn. Nog een verdieping hoger vind u de derde en vierde slaapkamer en de moderne badkamer v.v. douche, wastafel. De woning heeft een royale extern bereikbare bergruimte.

Acryl:
Entree/hal, trap omlaag met berg- en wasruimte, meterkast en doorloop naar de lichte woonkamer met open keuken toegang tot het balkon. Vanuit de hal gaat u middels de trap een verdieping lager naar de twee slaapkamers en de moderne badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. De woning heeft een extern bereikbare bergruimte.


Goed om te weten
* De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 2 jaar;
* Alle appartementen voorzien van nieuwe keuken, nieuw sanitair en een fijn balkon;
* De appartementen hebben geen wand- en vloerafwerking;
* De minimale inkomenseis voor appartement Fresco is € 2.720,- (4x maandhuur) en voor Acryl € 1.925,- (alleenstaanden; 3,5x maandhuur) en € 2.475,-(meerpersoonshuishouden; 4,5x maandhuur);
* De prognose is dat de appartementen in juli 2018 gefaseerd worden opgeleverd aan de huurders.
* Indien u een optie wenst, dient u het ingevulde aanvraagformulier met gevraagde bijlagen bij de makelaar aan te leveren

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.