Bedrijfshuisvesting: onze aanpak

Bedrijfshuisvesting ten Hag heeft al bijna vijftig jaar ervaring in de verschillende onderdelen op het gebied van commercieel vastgoed. Onze uitgebreide kennis van de regio, tezamen met de ruime ervaring, het hoge kennisniveau en de doorlopende bijscholing van onze medewerkers, maken ons tot een expert pur sang. Enkele diensten die worden aangeboden door ten Hag zijn bijvoorbeeld het taxeren van commercieel vastgoed en sociale huurwoning-portefeuilles/DAEB-vastgoed*, het uitbrengen van huisvestingsadviezen en strategische adviezen, het verhuren of verkopen van kantoren, winkels, kavels en bedrijfshallen/-complexen. ten Hag kan daarnaast de aankoop of huur van commercieel vastgoed faciliteren

* DAEB = Diensten van Algemeen Economisch belang.

U zoekt bedrijfshuisvesting

Wie bedrijfshuisvesting (kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte, zorgvastgoed of woningportefeuilles) zoekt vindt in ten Hag een partner die duurzaam en blijvend betrokken is en over alle vereiste kennis en ervaring beschikt om het voor u meest geschikte  object te vinden tegen een marktconform tarief. Na een persoonlijke kennismaking stellen wij een Programma van Eisen op, zodat we gericht kunnen zoeken naar de optimale huisvesting voor iedere individuele klant. Onze uitgebreide ervaring en marktkennis resulteren in een hoge klanttevredenheid.

U biedt bedrijfshuisvesting aan

ten Hag is ook de betrouwbare partner voor degene die  gebouwen of kavels wil verkopen of verhuren. Met onze diepgaande kennis van de markt en ons vakgebied, en met onze resultaatgerichte houding, vinden wij voor u een geschikte partij. Daarbij bedingen wij voor u een zo gunstig mogelijke prijs.

Deskundige en degelijk onderbouwde taxaties

Ook deskundige taxatie van gebouwen en kavels  is onderdeel van de dienstverlening van ten Hag. Met inachtneming van alle nationale en internationale richtlijnen en met hantering van een beproefde methodiek stellen wij op nauwkeurige wijze een waardeoordeel vast. Deze dienstverlening verrichten wij niet alleen voor degene die een gebouw of kavel wil kopen of huren, maar ook voor degene die het juist wil verkopen of verhuren. Een deskundige, goed onderbouwde taxatie geeft inzicht in de waarde van een bepaald gebouw en kan van belang zijn voor zowel de opdrachtgever zelf als voor eventuele andere adviseurs van de opdrachtgever. Met de beschikking over inschrijving in het NRVT-register Bedrijfsmatig Vastgoed én Bedrijfsmatig Vastgoed Groot Zakelijk (taxeren commercieel vastgoed met waarde > € 5 miljoen) en dankzij RICS-certificering, kunnen wij u in een breed spectrum van dienst zijn op het gebied van waardering van commercieel en DAEB-vastgoed.

Consultancy: een passend antwoord op elk vastgoedvraagstuk

Als laatste kunnen wij nog noemen dat klanten bij ten Hag terecht kunnen voor heldere en praktische adviezen over de complexe markten van het vastgoed. Onze consultancy-afdeling kan een passend antwoord verschaffen op alle mogelijke vastgoedvraagstukken. Een dergelijk antwoord is degelijk onderbouwd en gericht op het toekomstperspectief. ten Hag wordt vanwege haar kennis en ervaring regelmatig betrokken bij besluitvormingskwesties.

Meer informatie?

Meer informatie over onze verschillende diensten (woningmakelaardij, vastgoedmanagement, hypotheken, pensioenen en verzekeringen) kunt u vinden onder de overige tabbladen op de homepage. U kunt ook ons uiteraard bellen op (053) 850 60 70. Via dit contactformulier kunt u vrijblijvend uw vraag aan ons voorleggen; wij zullen ons best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. ten Hag is de partner die voor u een weg baant in de complexe wereld van bedrijfshuisvesting.