Verkopen of verhuren vastgoed

MG_klein formaat tbv websiteBezit u vastgoed dat u momenteel niet zelf gebruikt, en wilt u dit verkopen of verhuren? Dan is het onze zaak om een geschikte koper of huurder te vinden en te komen tot een voor u zo gunstig mogelijke prijs. Bedrijven kunnen daarbij gebruik maken van de dienstverlening van ten Hag. ten Hag is graag bereid bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte namens u te verkopen of verhuren. De juiste koper of huurder vinden is nog niet zo eenvoudig. ten Hag is echter diep geworteld in deze regio en kent de plaatselijke markt als geen ander. Tezamen met onze ruime kennis en ervaring op het brede terrein van vastgoed stelt ons dit in staat om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Het verkopen of verhuren van vastgoed (kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte) alsmede horeca-objecten en (bouw)grond, vraagt om een deskundige aanpak. De bedrijfsmakelaars van ten Hag bezitten deze deskundigheid ten volle. Gecombineerd met onze uitgebreide kennis van de regionale vastgoedmarkt zorgt dit ervoor dat wij verkopers en verhuurders met visie kunnen adviseren en begeleiden in dit traject. Na een persoonlijke opname van uw vastgoed stellen wij in overleg met u een plan van aanpak op. Dit plan van aanpak wordt eerst in grote lijnen opgesteld, waarbij onder meer wordt ingegaan op de prijsbepaling, doelgroep en marketing, en wat ook een courtagevoorstel bevat. Kiest de aanbieder aan de hand hiervan voor verkoop-/verhuurbemiddeling via ons, dan wordt het plan van aanpak in samenwerking met de klant gedetailleerder ingevuld. Het vastgoed dat u wilt verkopen of verhuren wordt onder de aandacht gebracht bij ons uitgebreide netwerk en bij de specifieke doelgroep die we samen voor ogen hebben. Dit gebeurt uiteraard via internet, maar daarnaast ook via bijvoorbeeld brochures, posters/projectborden, advertenties, etc. Dit pakket kan desgewenst in elke denkbare richting worden uitgebreid. Ook bij bezichtigingen vertegenwoordigt ten Hag uw belangen  op effectieve wijze. Dient er zich een geïnteresseerde partij aan, dan voeren wij in de onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities, met als doel zo goed mogelijke voorwaarden te bedingen. Wij stellen in nauw overleg de overeenkomst tussen de aanbieder en de koper/huurder op, of controleren de overeenkomst voor u, als deze door een andere partij wordt opgesteld. ten Hag is er voor u en beschouwt uw opdracht  pas als afgerond als de sleutels succesvol zijn overdragen.

Aanbod

Voor een compleet overzicht van bij ons – en onze Realnext partners – in portefeuille zijnd aanbod klikt u hier.U kunt per object een brochure opvragen.

Digitale nieuwsbrief commercieel onroerend goed

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het actuele aanbod op het gebied van commercieel onroerend goed, dan kunt u zich – hier – vrijblijvend inschrijven voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief met uitsluitend informatie over/aanbod van commercieel onroerend goed.

Meer informatie?

Hiervoor kunt u ons natuurlijk bellen op (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.