Advies (commerciële) vastgoedvraagstukken

MG_klein formaat tbv websiteVragen met betrekking tot commercieel vastgoed verdienen een breed en diepgaand antwoord. ten Hag bedrijfsmakelaars is al vele jaren actief op het terrein van de vastgoedmarkt. Dit maakt van ons hét adres voor al uw vastgoedvraagstukken. Consultancy van ten Hag is erop gericht om u een zo goed mogelijk advies te verstrekken en u te ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen over beleggingen en andere vastgoed-vraagstukken. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit projectontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers, woningcorporaties en lokale, provinciale en landelijke overheden. Bij het verstrekken van onze adviezen richten wij ons primair op uw toekomstperspectief. Om er zeker van te zijn dat ons advies goed onderbouwd is, verrichten wij continu onderzoek naar de verschillende ontwikkelingen op de markt. Als adviseur worden wij met regelmaat betrokken bij besluitvorming over:

  • binnenstedelijke herontwikkeling;
  • herontwikkeling locaties;
  • financiële haalbaarheid.

Dit is slechts een summiere opsomming van de vele activiteiten waarvoor u ons kunt inschakelen als uw expert. Graag maken we voor u een plan van aanpak dat specifiek is afgestemd op uw vastgoedvraagstuk(ken). Vanuit onze unieke positie – een combinatie van woning-/ bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement (ten Hag makelaarsgroep) – kunnen wij u op velerlei gebieden uitstekend adviseren. Bovendien kunt u bij ons terecht voor gedegen advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen (ten Hag financiële dienstverleningsgroep).

Meer informatie?

Hiervoor kunt u ons bellen op 053 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit contactformulier. Wij informeren en adviseren u graag!