KlussenFrans – Laat uw huis verkoopklaar maken

MG_klein formaat tbv websiteAls het gaat om het verkopen van uw huis dan wilt u daarbij natuurlijk de hoogste opbrengst behalen. Maar al te vaak blijkt dat de meeste kopers zich laten leiden door een onderbuikgevoel. Ligt de tuin er wel netjes bij, is de badkamer wel netjes afgewerkt en zit het behang netjes en strak op de muren? Met andere woorden: Is uw huis al verkoopklaar? Het is soms aan te raden om eerst te investeren in de woning zodat er bij het verkopen daarvan een hogere prijs behaald kan worden. Maar wat moet u nu wel of juist niet opknappen, en in hoeverre moet er geïnvesteerd worden? Ook hierbij biedt ten Hag u een passende oplossing die u helpt om tegen zeer concurrerende prijzen en onder nader te overeenkomen voorwaarden de puntjes op de i te zetten, de waarde van uw woning te verhogen en deze sneller te verkopen. Dit gebeurt op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Een initiatief waar iedereen het voordeel uithaalt

KlussenFrans is een initiatief waarmee we onze woninginrichter/klussenman een nieuwe kans en perspectief bieden op de arbeidsmarkt. Laminaat leggen, schilderen, behangen en bijvoorbeeld gordijnrails ophangen: het zijn allemaal klussen die u kunnen helpen uw woning sneller en tegen een betere prijs te verkopen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer (053) 850 60 70 of mail ons via hengelo@tenhag.nl.