« Terug

Almenseweg 35-37 . VORDEN

Kenmerken

Vraagprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Type
Leisure
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
3.489 m²
Hoofd bestemming
horeca
Neven bestemming
horeca
Aanvaarding
in overleg

Aan de rand van Vorden ligt 't Biesterveld, een forse boerderij met twee bijgebouwen, de voormalige boerenschuur en een kapschuur.
't Biesterveld heeft de bestemming groepsaccommodatie en wordt ook zo geëxploiteerd. De accommodatie is ook uitstekend te gebruiken voor zorgdoeleinden. 't Biesterveld ligt op een perceel van 2.320 m².
Tegenover 't Biesterveld ligt op nummer 35 een sfeervolle dienstwoning op een ruim perceel van 1.169 m² . De dienstwoning is voorzien van alle gemakken, heeft een carport en een prachtig aangelegde tuin met een buitenzwembad.

Almenseweg 37 't Biesterveld
De gebouwen zijn als volgt ingericht:

Hoofdgebouw: De voormalige boerderij is voorzien van een ruime entree met dubbele toiletgroep; grote recreatieruimte/-zaal; de vaste trap leidt naar een forse verdieping met drie slaapkamers en een grote overloop.
Het hoofdgebouw is bijna volledig opnieuw opgebouwd.

Bijgebouw 1: De voormalige boerenschuur is is gebruik als slaapgelegenheid. Er is een dubbele toiletgroep en er zijn zes slaapruimtes. Op de eerste verdieping is een grote open slaapruimte gecreëerd. Ook dit gebouw is voorzien van vloerverwarming.

Bijgebouw 2: De voormalige kapschuur is ingericht als sanitaire ruimte voor dames en heren. Er is een centrale ruimte met alle installaties ten behoeve van de gebouwen en een sfeervolle ruimte (kantine) die is ingericht als saloon. De sanitaire ruimten zijn voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden:
De gebouwen liggen goed op de kavel en er is een flinke achtertuin waar nu ruimte is voor parkeren en sport-en-spel.

Almenseweg 35 dienstwoning
Indeling Begane grond:
Entree/hal; Provisiekelder; Toilet voorzien van hangcloset, fonteintje en vloerverwarming; Ruime woonkamer met origineel plafond, houten vloer en mogelijkheid voor plaatsen houtkachel. De op het zuid/westen gelegen serre biedt ruimte als werk-/speelhoek, heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar terras en tuin. Vanuit de woonkamer en de serre heeft men een weids uitzicht over de landerijen richting Vorden.
Dichte keuken, voorzien van moderne inrichting in u-vormige opstelling. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven, combi- magnetron en een granieten aanrechtblad. Naast de keuken bevindt zich een wasruimte met opstelplaats wasmachine en droger.
De slaapkamer is voorzien van openslaande deuren naar de tuin en kan ook gebruikt worden als werkkamer. De naast deze kamer gelegen badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een douche.

Indeling 1e Verdieping:
Vanuit de overloop zijn vier kamers bereikbaar; drie riante slaapkamers, een bergruimte en een kleine kamer die gebruikt wordt als ruimte voor de zonnebank. De ruimte badkamer is voorzien van een badmeubel met wastafel, toilet, ligbad en douche. De slaapkamers zijn iet alleen ruim maar dankzij de originele spanten ook sfeervol.

Bijzonderheden:
Dit goed onderhouden sfeervolle woonhuis wordt verwarmd via C.V. en is grotendeels voorzien van dubbel glas.
De forse tuin is goed aangelegd en voorzien van een verwarmd zwembad, een veranda en een houten tuinhuis. De tuin biedt veel privacy.
De carport en de grote stenen berging zijn goed bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Dit woonhuis heeft vroeger dienst gedaan als gastenverblijf van kasteel Den Bramel en is later verbouwd tot café. het huis lift naast 't Olde Lettink (thans Frappant) en nabij 't Biesterveld.

Vorden ligt centraal en heeft uitstekende voorzieningen zoals winkels. scholen, zwembad en een (trein)station welke op loopafstand is gelegen, evenals het centrum.
Vorden is vooral bekend om haar Achtkastelenroute en het fraaie Achterhoekse landschap. De steden Zutphen en Doetinchem zijn op redelijk korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:
- De beide object zijn voorzien van eigen nutsaansluitingen
- Verkoop gesplitst is bespreekbaar
- Indien 't Biesterveld wordt gebruikt voor "zorgdoeleinden", is de gemeente Bronckhorst bereid om mee te werken om "Wonen" (bedrijfswoning) binnen het hoofdgebouw mogelijk te maken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.