Samenwerking met Postex – (digitale) postbezorging

postex

Samenwerking met Postex – (digitale) postbezorging

Vanaf maandag 16 april 2018 gaat ten Hag financiële dienstverleningsgroep (hypotheken, verzekeringen en pensioenen) als eerste ANVA-kantoor met een directe koppeling met Postex  starten met de verzending van (digitale) poststukken. Postex is een innovatief bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt. Het gaat daarbij om verzending van zowel digitale post alsook gewone aan huis te bezorgen post. Als het goed is heeft u hieromtrent imiddels – via Postex – een aankondigingsbrief ontvangen. Onze (digitale) post ontvangt u op het bij ons bekende emailadres. Via dat emailbericht (met als afzender ten Hag makelaars & financiële dienstverleningsgroep):

  • kunt u de documenten inzien en downloaden
  • kunt u gemakkelijk betalen via iDEAL
  • kunt u zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen
  • kunt u de aan u verstuurde documenten gratis nog één jaar lang online inzien en downloaden. Wilt u de stukken langer bewaren, dan dient u deze stukken te downloaden en op te slaan in uw eigen omgeving.
Gewone aan uit te bezorgen post
Bij de gewone post vindt u op het voorblad een QR-code én een PTX-code van 12 cijfers/letters (waarmee u via www.tenhag.nl/post de gewone bij u aan huis bezorgde poststukken nog één jaar lang gratis online inzien en downloaden).

Postverzending en iDEAL-betaalservice via Postex

ten Hag is continu op zoek naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren, maatwerk te leveren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u de post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of fysiek, wij leveren maatwerk. Tevens krijgt u ook de gelegenheid om een betaling via iDEAL uit te voeren in een beveiligde omgeving. Met alle betaalgegevens voor u klaargezet, kunt u direct betalen.

Heeft u vragen?

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn. Twijfelt u aan de echtheid van de poststukken, of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met uw verzekeringsadviseur via verzekeringsadviseurs@tenhag.nl.