Verzekeringen

VerzekeringenVerzekeringen zijn voor ten Hag geen producten maar oplossingen. Als assurantiebemiddelingsbedrijf zijn wij de schakel tussen onze cliënten en de verzekeringsmaatschappijen. Wij brengen risico’s in kaart en adviseren en bemiddelen bij het afsluiten van alle mogelijke verzekeringsvormen. Het onderhoud van de verzekeringsportefeuille en het afwikkelen van schades behoren vanzelfsprekend ook tot onze activiteiten.

Van een aantal verzekeraars hebben wij volmacht gekregen om zelfstandig verzekeringsovereenkomsten af te sluiten en schades af te wikkelen. Dit stelt ons in staat om sneller en adequater te handelen en de cliënt zo veel mogelijk gemak te bieden. Daarnaast kunnen wij op deze manier maatwerkoplossingen bieden. Het volmachtbedrijf van ten Hag opereert onder de naam Consent Assuradeuren B.V.

Daarnaast geven wij adviezen en ondersteuning aan andere adviesdisciplines, zoals accountants, fiscaal adviseurs, het notariaat, etc.

Bij het plannen van uw financiële toekomst vindt u in ons een deskundige partner.

 

Kwaliteit verzekeringen

De bepalende factor…

Verzekeringen zijn voor ten Hag geen producten maar oplossingen. Alvorens een verzekeringsovereenkomst tot stand komt, wordt zorgvuldig onderzocht of deze verzekering qua doelstelling en dekking bij u past. Het afsluiten van verzekeringen moet het logische gevolg zijn van een zorgvuldige analyse van het risico en van een goed advies. U wilt niet onderverzekerd of oververzekerd zijn, u wilt de aanwezige risico’s adequaat gedekt hebben.

Bij dienstverlening is kwaliteit vaak moeilijk vooraf meetbaar. Een prettig adviesgesprek op basis van wederzijds vertrouwen is weliswaar een goed begin, maar er komt meer bij kijken.

De specialisten van ten Hag zijn als het ware ‘opgevoed’ om kwaliteit te leveren. Kennis van zaken, eerlijke en transparante adviezen, het nakomen van afspraken, etc. zijn voor alle medewerkers van ten Hag een vanzelfsprekendheid.

Het opleidings- en ervaringsniveau bij ten Hag is hoog. Alle medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s om zelfstandig te mogen en kunnen adviseren. Door middel van permanente educatieprogramma’s wordt de vakkennis zorgvuldig op peil gehouden. ten Hag is lid van de kwaliteitborgende branche-organisaties zoals Adfiz (v/h NVA en NBVA) en van de Federatie van Financieel Planners (FFP) . Natuurlijk is ten Hag in het bezit van alle vereiste vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Kifid.

Meer informatie over verzekeringen?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.