Pensioenen

Pensioenen ten Hagten Hag kan op verschillende gebieden financieel advies op maat bieden.

Een belangrijk gebied waarbij een gedegen advies van cruciaal belang is, is het pensioen van uzelf of van uw werknemers. Veel mensen hebben te maken met een pensioentekort, bijvoorbeeld omdat zij te weinig hebben gewerkt of te vaak van werkgever zijn gewisseld, maar ook omdat zij als zelfstandig ondernemer of DGA (directeur-grootaandeelhouder) geen adequate voorziening hebben getroffen. Hoe kan een pensioentekort voorkomen worden? En als er sprake is vaneen pensioentekort, hoe kan dit dan worden ingelopen?

Het belang van een goede pensioenvoorziening, ééntje die een grote kans geeft op een comfortabele oude dag, hoeft niet uitgelegd te worden. De pensioenadviseurs van ten Hag hebben een klantgerichte houding en ruime kennis en ervaring. Dit zorgt ervoor dat zij zich altijd ten volle inzetten om voor u een optimale pensioenoplossing te vinden, binnen de mogelijkheden die er zijn.

Alle benodigde diploma’s en vergunningen

ten Hag is lid van diverse brancheorganisaties en beschikt over alle benodigde vergunningen om te mogen adviseren en bemiddelen op het gebied van pensioenen.

Het opleidingsniveau en ook de ervaring van onze adviseurs zijn hoog. Onze pensioenadviseurs beschikken over alle vereiste diploma’s en jarenlange werkervaring. Ze worden doorlopend bijgeschoold om hun kennisniveau op peil te houden. Onze medewerkers hechten een grote waarde aan persoonlijk contact en persoonlijke ervaring. Wij inventariseren elke individuele situatie en beschikken over de creativiteit om voor alle partijen te komen tot een zo adequaat mogelijke pensioenoplossing. Het gaat tenslotte om uw toekomst, of die van uw werknemers, en dat motiveert ons om het maximaal haalbare eruit uit te halen.

Dienstverlening voor zelfstandig ondernemers, DGA’s en collectieve regelingen voor uw werknemers

Onze dienstverlening is beschikbaar voor diverse doelgroepen, zoals zelfstandig ondernemers, directeuren-grootaandeelhouders(DGA’s) maar ook voor een groep werknemers in de vorm van een collectieve pensioenvoorziening. Wij kennen de mogelijkheden en regelgeving voor elke doelgroep.

Regelingen en mogelijkheden rondom pensioenen zijn dermate complex dat wij u op deze site uiteraard niet volledig kunnen informeren. Als u wilt weten wat wij in uw geval voor u kunnen betekenen, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek. Daarin bekijken we samen uw situatie en bespreken we de mogelijkheden om uw pensioen, of dat van uw werknemers, zo goed mogelijk te regelen.

Meer informatie?

U kunt ons daartoe natuurlijk bellen op 053 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier. Wij informeren en adviseren u graag! ten Hag is – ongeacht uw situatie – uw partner voor deskundig pensioenadvies op maat.