Start verkoop Beekwoude fase 2!

Beekwoude

Noteer in je agenda, start verkoop 2 maart!

Het is zover! Donderdag 2 maart aanstaande wordt het officiële startschot gegeven voor de verkoop van fase 2 van Beekwoude (Helmerhoek, Enschede Zuid). Fase 2 bestaat uit 1 vrijstaande en 24 twee-onder-een-kapwoningen! De woningen hebben een robuuste architectuur met veel onderlinge verschillen. Verschillende gevelindelingen, kleuren en variaties in kapvorm geven de woningen karakter. Naast alle luxe die je standaard al krijgt, heb je volop keuze in opties en uitbreidingsmogelijkheden. De prijzen van de woningen liggen tussen €244.500,- en €315.000,- v.o.n.

Tussen 18.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom in de kantine van VV Victoria ’28 om informatie in te winnen over de woningen. De makelaar, de ontwikkelaar, de hypotheekadviseur en de bouwer zijn aanwezig en beantwoorden graag je vragen over de woningen en de mogelijkheden. Complete verkoopdocumentatie waaronder brochure, prijslijst en het inschrijfformulier kun je meenemen. Mis het dus niet!

Inschrijfprocedure

Vanaf donderdag 2 maart is er gelegenheid je in te schrijven voor een woning naar voorkeur. Dit kan tot vrijdag 10 maart 18.00 uur. Daarna gaan we voorkeuren toewijzen. Indien er meerdere inschrijvingen zijn op een bouwnummer dan wordt op maandag 13 maart door de notaris geloot.

Hypotheekadvies en hulp bij verkopen woningHypotheeknet
HypotheekNet
Wil jij ook goed geïnformeerd naar de start verkoop van Beekwoude fase 2 gaan? Laat je dan vooraf vrijblijvend informeren en adviseren over jouw mogelijkheden door de financiële specialisten van HypotheekNet! Uiteraard zijn zij op de hoogte van de laatste wijzigingen op hypotheekgebied en zoeken zij voor jou de beste voorwaarden en de scherpste rente! Voor het maken van een afspraak zijn ze te bereiken via 053-850 60 04 of enschede@hypnet.nl.

De woningen in Beekwoude zijn energiezuinig, waardoor er meer leencapaciteit is. Vraag de financieel specialisten van HypotheekNet naar de voorwaarden!

De adviseurs van HypotheekNet zijn aanwezig bij de start verkoop en ook dan kun je bij ze terecht met al jouw vragen!

ten Hag Makelaarsgroepten Hag Makelaarsgroep
Je eigen huis nog verkopen? De rentestand nodigt uit om nú actie te ondernemen! Wij maken graag een vrijblijvende waardebepaling van jouw huidige woning zodat je weet waar je aan toe bent. Maak een afspraak met één van onze makelaars via 053-850 60 70 of enschede@tenhag.nl

 

 

Impressies Beekwoude fase 2


beekwoude situatieBeekwoude vogelvlucht

Beekwoude 2^1 kapwoning

Beekwoude voorkant

Beekwoude vrijstaand

Beekwoude fase 2- 2^1kapwoning

Beekwoude fase 2 2 1kap