« Terug

Wonen op de nieuwe Vijverberg

Kenmerken

V.o.n.
€ 344.500,- t/m € 524.500,-
Status
in verkoop
Perceel oppervlakte
310 t/m 575 m²
Woon oppervlakte
120 t/m 165 m²
Inhoud
465 t/m 640 m³
Aantal eenheden
17

DECEMBER PACKAGE DEALS!
In de maand december hebben we een aantal mooie "package deals" samengesteld om u nog meer wooncomfort te bieden.
Kijk op www. denieuwevijverberg.nl /deals of informeer bij een van de makelaars!


Groene nieuwbouwwijk met een bijzondere historie.
Nieuwbouwwijk Vijverberg-Zuid is de nieuwste én groenste woonwijk van Doetinchem. De dennen van de Koekendaal steken met hun toppen boven de daken uit, bomen geven de straten kleur en huizen worden omringd door hagen.

Van een lange wandeling op zondagmiddag tot het dagelijkse blokje om met de hond, vanuit Vijverberg-Zuid loop je zo de Koekendaal in. In dit prachtige bos vind je onder
meer een kinderboerderij, een speelweide en een trimbaan. Je proeft elke dag van het heerlijke buitenleven en profiteert tegelijkertijd van alle voorzieningen die Doetinchem
te bieden heeft.

De laatste fase!
In deze laatste fase worden u 14 twee-onder-een-kap-woningen en 3 vrijstaande woningen aangeboden gelegen op percelen van diverse groottes.
De kavels variëren van 310 m² tot 575 m².

Koop je een nieuwbouwwoning, dan profiteer je van veel voordelen, niet alleen financieel. We vertellen je graag meer over deze 17 mooie woningen. Kom daarom vrijblijvend naar de start verkoop woensdag 4 juli a.s.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Wonen op de nieuwe Vijverberg / Twee-onder-een-kap-woningen
 

Koopprijs: € 344.500,- t/m € 379.500,-

Wonen op de nieuwe Vijverberg / Vrijstaande woningen
 

Koopprijs: € 494.500,- t/m € 524.500,-