« Terug

Waterfront Deel 3

Kenmerken

V.o.n.
€ 325.000,- t/m € 650.000,-
Status
in verkoop
Woon oppervlakte
82 t/m 157 m²
Inhoud
239 t/m 577 m³
Aantal eenheden
12

Natuur, naoberschap & Nuchterheid Dalfsen als dorp.

Dalfsen is een prachtig dorp met een rijke geschiedenis in het Overijsselse Vechtdal. Het dorp bezit wellicht het grootste aantal kastelen en landgoederen in de provincie met daarbij circa 2000 ha opengesteld wandel- en fietsgebied. De kastelenroute rond Dalfsen is een van de vele recreatiemogelijkheden. Door de slingerende Vecht en veel groen is de natuur prominent aanwezig in het dorp. De dorpse levendigheid en het hoge voorzieningsniveau maken de prettige leefomgeving compleet. De inwoners van Dalfsen zijn levensgenieters en geven om elkaar met naoberschap en nuchterheid. Het geeft de juiste balans tussen 'er zijn voor elkaar' en 'respect voor elkaars privacy'.

Voorzieningen in Dalfsen
Het nieuwe Waterfront heeft niet alleen de aantrekkelijke dorpskern in de "achtertuin", maar het mooie plan heeft daarnaast eigen ruimte voor verschillende voorzieningen. Zo zit de Albert Heijn op deze A-locatie, waarbij een grote parkeerkelder onder de winkel klanten voorziet van een parkeerplek. De vertrouwdheid van een buurt die van alle gemakken is voorzien! De parkeerkelder van de AH wordt doorgetrokken onder bouwdeel 3.

Uit de wijde omtrek komen mensen winkelen in Dalfsen. Dit door de variëteit van het winkelaanbod, het gratis parkeren en de sfeervolle setting van winkels. Er is letterlijk voor ieder wat wils.

Keuze voor karakteristieke uitstraling
De nieuwe woningen die in Waterfront Dalfsen worden gerealiseerd, hebben allemaal een karakteristieke uitstraling en eigenheid. Passend in de omgeving van het dorp en de natuur vallen de moderne woningen van de buitenkant niet op als "nieuwbouw". Ramen met een roedeverdeling en diversiteit aan gevels kenmerken de straten. Eenmaal binnen is het moderne wooncomfort echter op alle fronten beschikbaar voor de bewoners.

Een aantal woningen in Waterfront Dalfsen worden gerealiseerd met het "gezicht" naar het water. Bij de nieuwe indeling van de straten, is bovendien rekening gehouden met open zichtlijnen naar het water. Op deze manier wordt de prachtige Vecht visueel in de buurt gehaald en het gevoel van landelijk wonen nog meer benadrukt. Met het nieuwe gemeentehuis en de gezellige dorpskern als directe buren, is de locatie van Waterfront Dalfsen in alle opzichten uniek te noemen!

Voor iedere woonwens wat wils
Inmiddels zijn in verschillende bouwfases koop- en huurwoningen gerealiseerd. Waterfront Dalfsen bestaat uit appartementen, rijwoningen, kadewoningen, maisonnettes, twee-onder-een-kapwoningen, geschakelde vrijstaande woningen, vrijstaande woningen. Door de diversiteit aan woningen kent de buurt dadelijk een gemêleerde groep bewoners.

Voor iedere woonwens, levensfase en portemonnee is het juiste huis te vinden in Waterfront Dalfsen. De nieuwe appartementen en kadewoningen voldoen vanzelfsprekend aan alle eisen op het gebied van kwaliteit en milieu. Ze zijn ingedeeld en toegespitst op ultiem wooncomfort op de unieke locatie, waarbij je als toekomstige bewoner, waar mogelijk, bij het bouwproces wordt betrokken. Op die manier wordt het echt een persoonlijk droomhuis, dat (deels) is ingedeeld naar eigen wens.

Het Waterfront voltooid!
Met bouwdeel 3 wordt het succesvolle Waterfront op gepaste wijze voltooid. Op deze prachtige locatie, direct aan de Vecht, ontstaat als hoogtepunt van de wijk een woongebouw vol allure dat de ingang naar het dorp markeert en het gezicht van het dorp aan het water helemaal afmaakt.

De rijk gedetailleerde gevels vormen ondanks de grote variatie van verschillende motieven en harmonisch ensemble. Tegelijkertijd is elk huis uniek en herkenbaar.
Alle koopwoningen hebben een op de zon georiënteerd ruim balkon met uitzicht op het water. De woningen zijn gesitueerd rondom een beschutte binnentuin met privé-terrassen en plantenbakken als afscheiding.

Een eigen parkeerplek in de garage onder het gebouw en een ruime berging op de begane grond - voor een deel zelf direct toegankelijk vanuit de hal van de woning - horen er vanzelfsprekend bij.

Uitzicht over groen en water
Het uitzicht vanuit de appartementen en kadewoningen is adembenemend. Het water stroomt voorbij, boten varen langs. Iets verderop liggen de groene buitengebieden van Dalfsen. Als bewoner zit u eerste rang.

Luxe en comfortabel wonen
Ook dit laatste bouwdeel heeft een karakteristieke uitstraling en past perfect in de omgeving. Hoewel de buitenkant een nostalgisch karakter heeft zijn de appartementen en kadewoningen voorzien van alle comfort en is het afwerkingsniveau hoog. Op de begane grond aan de noordzijde van het pand worden winkel(s) gerealiseerd.

Inschrijven voor de reservelijst?
De inschrijving gemist? Of bij nader inzien toch inschrijven? Dat kan! Als u interesse heeft in één van de appartement kunt u u inschrijven voor de reservelijst.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.