Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

ten Hag is al sinds haar oprichting actief op het gebied van vastgoedmanagement. Onze vastgoedmanagers hebben een grote bekendheid met de lokale vastgoedmarkt, en beschikken over ruime kennis van ons vakgebied. Deze kennis wordt doorlopend vergroot door bijscholing.

Dienstenpakket Wonen

ten Hag heeft op het gebied van vastgoedmanagement inmiddels een omvangrijk dienstenpakket samengesteld. De vastgoedmanagers van ten Hag kunnen hun klanten op enthousiaste, vakbekwame en klantgerichte wijze van dienst zijn op de volgende gebieden:

  • eerste verhuur en mutatieverhuur;
  • woningenbeheer en commercieel onroerend goed;
  • uitponding (d.w.z. het verkopen van leegstaande huurwoningen);
  • oprichten en voeren van de financiële administratie van de Vereniging van Eigenaren;
  • consultancy.

Dienstenpakket commercieel vastgoed

Ook de professionele onroerendgoed-belegger kunnen wij snel, adequaat en op maat informatie verstrekken over individuele panden of de vastgoedmarkt in het algemeen.

Waarom kiezen voor ten Hag?

Door gebruik te maken van een Real Estate Management System kunnen wij gedetailleerde informatie verschaffen over zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed. Beleggers die over de juiste informatie beschikken kunnen sneller en beter een winstgevende beleggingsportefeuille opbouwen. Voor het verkrijgen van deze informatie – zodat u succesvol kunt beleggen in onroerend goed – kunt u profiteren van de kennis en ervaring van ten Hag.

Bent u op zoek naar (Commercieel) Vastgoed?

Zoek in ons actuele aanbod van koop-/huurwoningen en commercieel vastgoed. Dit aanbod kunt u vinden onder de knop “AANBOD” op onze homepage (helemaal rechts in de blauwe balk).

Meer informatie?

Hiervoor kunt u uiteraard met ons bellen op (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.