Financieel advies

Financieel advies

U kunt bij ten Hag terecht voor gedegen financieel advies, op maat afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij hebben een onderverdeling gemaakt in drie deelgebieden waarvoor u financieel advies kunt vragen aan onze ervaren, klantgerichte experts:

Hypotheken

Verzekeringen

Pensioenen

Bij elk van deze disciplines staat kwaliteit van dienstverlening op de eerste plaats. Het kennisniveau van onze adviseurs ligt hoog en er wordt veel aandacht besteed aan opleiding, zodat onze adviseurs altijd op de hoogte zijn van de meest recente regelgeving en mogelijkheden. U ontvangt onafhankelijk advies, afgestemd op uw specifieke situatie, waarbij uw belang te allen tijde voorop staat. Wij hechten groot belang aan persoonlijk contact en een nauwkeurige inventarisatie van uw persoonlijke omstandigheden. Hierdoor kunnen zij u van deskundig advies voorzien dat optimaal aansluit bij uw specifieke situatie. Daarbij denken zij niet in standaardoplossingen, maar gaan zij creatief, transparant en klantgericht te werk, teneinde u te begeleiden naar de best mogelijke oplossingen.

Al onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkende Hypotheekadviseurs. Onze pensioenadviseurs zijn academisch geschoold en onze verzekeringsadviseurs hebben allen een gedegen opleiding. ten Hag financiële dienstverleningsgroep en HypotheekNet voldoen aan de Wet Financieel Toezicht (WFT) en werken conform de richtlijnen van deze wet.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze soms complexe materie kunt u uiteraard een afspraak met ons maken. Bel ons op 053 8506070 of vraag ons om u terug te bellen via dit contactformulier