Woonfabriek Zwolle

Het grootste aanbod nieuwbouwwoningen onder één dak

 

Woonfabriek Zwolle

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in Zwolle en omgeving? Grote kans dat u iets passends vindt via Woonfabriek Zwolle. Wij bieden het maximale aanbod op het gebied

Nieuwbouw Woonfabriek Zwolle

van nieuwbouw in Zwolle. Alles is bij ons te vinden, omdat we tenminste 90% van alle projecten verkopen en 100% van de Zwolse projecten kennen. Kom met al uw woonwensen en -vragen naar Assiesstraat 126 in Zwolle. Wij helpen u graag bij het vinden van een nieuw(bouw) huis in Zwolle.

 Uw woonwensen zijn belangrijk voor ons

 Wilt u dat uw nieuwe woning perfect aansluit op uw wensen? Geef deze dan nu al door via www.woonfabriekzwolle.nl/woonwensen. Niet alleen ontvangt u daardoor het aanbod dat aan uw woonwensen voldoet, met deze informatie kunnen wij ook kenbaar maken aan ontwikkelaars waar precies vraag naar is.

 Over Woonfabriek Zwolle

Woonfabriek Zwolle is een samenwerking tussen drie bestaande makelaarskantoren in Zwolle; ten Hag, Rodenburg makelaars en Woonaccent van Dorsten. Deze drie kantoren werken al lange tijd samen op het gebied van nieuwbouw, dus de stap om Woonfabriek Zwolle op te richten was een logisch vervolg hierop. Woonfabriek Zwolle wil de perfecte schakel zijn tussen aan de ene kant het aanbod (projectontwikkelaars en bouwbedrijven) en aan de andere kant de vraag (de consument en bedrijven) van/naar nieuwbouwwoningen in Zwolle. Woonfabriek Zwolle werd vrijdag 15 december 2017 officieel en feestelijke geopend door wethouder René de Heer van de Gemeente Zwolle.

 Contact opnemen met Woonfabriek Zwolle

  • Dagelijks zijn wij van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig;
  • Op koopavond (donderdag) ook nog van 18.00 tot 20.00 uur;
  • Op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur;

 

E: contact@woonfabriekzwolle.nl
T: 038 – 741 07 41
W: www.woonfabriekzwolle.nl
A: Assiesstraat 126, 8011 XV Zwolle

 

Naast onze website www.woonfabriekzwolle.nl zijn wij ook actief op social media. Woonfabriek Zwolle is te volgen via de volgende kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/woonfabriekzwolle/

 Meer informatie voor projectontwikkelaars

 Bent u projectontwikkelaar en/of wilt u uw nieuwbouwproject verkopen? Kijk dan op onze website https://www.woonfabriekzwolle.nl/zakelijk wat wij voor u kunnen betekenen en uiteraard gaan we graag met u in gesprek.