,

Start verkoop 20 appartementen “Berkelstaete” en 12 semi-bungalows

Vogelvlucht

Start verkoop van 20 appartementen “Berkelstaete” en 12 semi-bungalows in het plan Op de Bleek donderdag 2 november a.s.van 16:30 tot 18:00 uur.
Locatie: Café de Klok aan de Grotestraat 84 te Eibergen.

Op de Bleek is een gezellige wijk in het noordwestelijk deel van Eibergen met een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen. Rij-, twee-onder-één-kap -en vrijstaande woningen, semi-bungalows en appartementen, er is altijd een woningtype dat bij u past. Het nieuwe appartementencomplex ligt op een mooie plek aan de rand van de wijk tegen het groen en de Berkel. Bouwt u liever zelf, dat kan op één van de bouwkavels aan de Hummelsweide of voor ondernemers op De Mors. Dus een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners.

Het appartementengebouw bestaat uit 20 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. Er zijn verschillende typen appartementen te onderscheiden. Alle appartementen hebben elk hun eigen unieke eigenschappen. Onder het gebouw is een parkeergarage gelegen en op de begane grond zijn de bergingen behorende bij de appartementen gesitueerd.

De woonoppervlakte van de appartementen varieert tussen de 76 en 133 m². De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers en de appartementen worden allemaal gekenmerkt door fraaie en met name riante buitenruimtes.

U kunt zich nu al aanmelden, als geïnteresseerde, dan zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Meld u nu aan, via 053-850 60 70, en blijf op de hoogte!

 

Vanaf BerkelDakterrasBalkon