Onderstaand vindt u een overzicht van de – via bemiddeling van ten Hag –  reeds afgeronde nieuwbouwprojecten.


885 VK-00 1op500 Model (1)Reestkwartier te Deventer

Als onderdeel van de grootschalige wijkvernieuwing van de Rivierenwijk in Deventer is binnen het Reestkwartier (Scherf 2) een 11-tal complete nieuwbouwwoningen verkocht in opdracht van Bouwbedrijf Salverda.

Start verkoop vond plaats in het voorjaar van 2015 en de woningen zijn in het najaar van 2015 al opgeleverd.

Een zeer succesvol project met snelle resultaten. Prijsklasse € 149.000,– tot € 155.000,– v.o.n.


De Elander te Deventer

Elander DeventerHet project De Elander (kavel 5) is een klein onderdeel van de complete vernieuwing van het Landsherenkwartier te Deventer. In opdracht van Woonbedrijf Ieder1 hebben wij in de periode van 2011 (start verkoop) tot 2014 (oplevering) een 20-tal woningen met eigen parkeerplaatsen verkocht.

De woningen zijn opgeleverd in 4 verschillende types die zich onderscheiden door de breedte en woonoppervlakte.

De woningen hebben een stoere en robuuste uitstraling op de gevel. Woningprijzen variërend van € 177.500,– v.o.n. tot € 195.000,– v.o.n.


Erve Zeggelt

Zeggelt EnschedeHet plan “Erve Zeggelt” is een prachtige samenwerking tussen stedelijke geschakelde herenhuizen en rustieke vrijstaande villa’s. De woningen zijn onder hoogwaardige architectuur ontworpen waarbij, ondanks de tweedeling in het project, een sterke samenhang tussen de herenhuizen en de villa’s is gegarandeerd. De vrijstaande villa’s “Erve Zeggelt” sluiten naadloos aan op de wijk het Zeggelt. Iedere woning is individueel vormgegeven en heeft een sterke eigen uitstraling toebedeeld. De woningen variëren van 720 tot 740 m³ (exclusief garage). Deze woningen zijn standaard uitgerust met een garage en bieden twee parkeergelegenheden op eigen grond. Van deze riante stadsvilla’s zijn nog slechts vier beschikbaar! Deze villa’s aan het binnenhof zijn, zelfs voor de begrippen van de wijk het Zeggelt, imposant en vooral luxe te noemen. Van de dertien herenhuizen is geen enkele woning aan elkaar gelijk. De woningen worden ontsloten via de Staringstraat. Met uitzondering van het bestemmingsverkeer zal dit gebied vrij zijn van overige verkeersbewegingen.


OerhollandsWonen te Schalkhaar

Schalkjaar Vogelvlucht Douweler LeideAan de rand van het dorp Schalkhaar gelegen grote uitbreidingslocatie in opdracht van Koopmans Projecten.

Het project in opgedeeld in 2 grote deelprojecten “Wijtenhorst” en “Douweler Leide”.

Na de start verkoop in september 2011 en de oplevering in december 2015 zien hier in totaal 175 koopwoningen gerealiseerd.

Verschillende woningtypes van tussenwoningen tot vrijstaand. Ruime kavels en een dorpse indeling.

Prijzen variërend van € 199.000,– tot € 399.000,– v.o.n.


De Hofjes Haaksbergen

Hofjes Haaksbergen 't MeukeWonen in Haaksbergen op de locatie “De Hofjes” betekent dat je dichtbij het centrum woont. “De Hofjes” is de nieuwe kleinschalige woonwijk dichtbij het centrum met veel groen en ruim van opzet. En dat met een dorpse sfeer.

De Hofjes” is gelegen tussen de Lansinkstraat en de Hibbertstraat aan Het Meuke.

Er is een gevarieerd aanbod van 23 koopwoningen rondom de 2 groene hofjes. Van twee-onder-een-kapwoningen tot rij- en kopwoningen, veel verschillen, maar stuk voor stuk modern, licht, zeer ruim en met een royale tuin.

 

 


Cosilia te Enschede

Cosilia Enschede Roomweg_linksvoor_hi-resDe wijk Roombeek nadert zijn voltooiing, maar op deze hippe locatie gelegen in het centrum van de wijk kun je nog gaan wonen.

Het project betreft de realisatie van 14 eigentijdse stadswoningen waarbij de Lonnekerspoorlaan als inspiratie heeft gediend. De woningen krijgen allen een parkeerplaats op eigen terrein en de tuinen liggen op het zuiden. Er zijn typen met drie en vier woonlagen en u kunt kiezen om de begane grond te gebruiken voor commerciële doeleinden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen kantoor aan huis realiseren. De woningen, die op traditionele wijze worden gebouwd, worden compleet opgeleverd inclusief een keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met luxe sanitair, een buitenberging, een parkeerplaats en erfafscheidingen. De begane grond heeft een plafondhoogte van maar liefst 2,95 meter waardoor een extra ruimtelijk effect wordt gecreëerd.


 

mediallon hengleoBosviool gelegen in Medaillon te Hengelo

De in totaal 25 rijwoningen worden opgedeeld in 1 rij van 8, 1 rij van 9 koopwoningen en 1 rij met 8 woningen die verhuurd gaan worden.
De woningen in dit nieuwe project worden rijkelijk omgeven door bestaand groen, met zicht op prachtige Twentse houtwallen. Door de speelse architectuur wordt er een afwisselend straatbeeld gecreëerd, zonder dat de eenheid wordt verstoord. Door de afwijkende kapvormen ontstaat er de nodige variatie.


Oorspronkelijk Wonen te Apeldoorn-Zuidbroek B 12156_AI Kavel 34-40_04Oorspronkelijk Wonen te Apeldoorn

Oorspronkelijk Wonen is gelegen in de wijk Zuidbroek en staat voor een heel ander (woon)perspectief. Op een plek waar nog niet zo lang geleden het agrarische ambacht werd uitgeoefend, zijn inmiddels een scala aan zeer uiteenlopende woningen gerealiseerd. Ruime en fraai vormgegeven woningen, gegroepeerd in kleine clusters rond sfeervolle binnenhoven. De naam ‘Oorspronkelijk Wonen’ is dit project met recht op het lijf geschreven. Binnen Oorspronkelijk Wonen zijn diverse typen eengezinswoningen, verschillende twee- en drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s gerealiseerd, elk op een geheel eigen, karakteristieke wijze vormgegeven. De in totaal circa 260 woningen zijn verdeeld over 10 clusters. Momenteel zijn 5 clusters verkocht en gebouwd.


AI IJsseltuinen DoetinchemDe IJsseltuinen te Doetinchem

De IJsseltuinen is een prachtig gelegen woonwijk aan de Oude IJssel in Doetinchem. Het is een levendige woonwijk vlakbij de natuur van de IJsseloevers. Maar u bent evengoed zo in het gezellige hart van Doetinchem. U hebt niet eens een auto nodig om er te komen! De rivier en het centrum liggen op loopafstand. De IJsseltuinen zoals die nu is, staat er een paar jaar. Het is een ruime wijk met lichte, aantrekkelijke woningen: royale villa’s en appartementen aan het water, aantrekkelijke eengezinswoningen en vrijstaande woningen met een heerlijke tuin. De 8 twee-onder-een-kapwoningen en 11 eengezinswoningen die de komende periode gerealiseerd worden zijn zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten bij het karakter van de wijk. Ze hebben dezelfde lichte en eigentijdse stijl. De strakke kubistische vorm geeft de woningen niet alleen een moderne uitstraling maar zorgt er ook voor dat u het vloeroppervlak optimaal kunt benutten! Voor ondernemende pioniers met grote woondromen en uitgesproken ideeën zijn er ook 6 vrije kavels beschikbaar. Daar bepaalt u helemaal zelf hoe uw woning wordt vormgegeven en ingedeeld.


het plein hengeloHet Plein gelegen in Dalmeden te Hengelo

Mijn Dalmeden belooft een gevarieerde wijk te worden, zowel aan de buitenkant als binnenin de woningen. Opvallend is het grote plein dat centraal tussen de woningen ligt. Dit plein brengt gezelligheid en levendigheid met zich mee. Het moedigt spontane ontmoetingen aan en creëert verbondenheid in de wijk. Bijzonder is ook de ruimte die de woningen te bieden hebben. Van 138 tot maar liefst 147 vierkante meter leefoppervlak voor een zeer scherpe prijs. Dubbele tuindeuren, een luxe complete hoekkeuken; de woningen zijn van alle gemakken voorzien met als doel u nóg meer woongenot te bieden. Het besloten gebied achter uw woning biedt volop ruimte om te spelen voor kinderen, deze strook biedt verder toegang tot uw parkeerplaats op eigen terrein .


Crouwellstraat te Doetinchem

Crouwelstraat Doetinchem17 nieuwbouw huurwoningen op nieuwbouwplan Vijverberg Zuid. Deze nieuwbouw woningen worden in 2015 opgeleverd en zijn voorzien van een luxe keuken en modern sanitair. De woningen bieden volop woon- en leefruimte, zowel binnen als buiten en zijn gelegen op steenworp afstand van natuurgebied De Koekendaal.

Indeling:
Begane grond: Entree; Hal met toiletruimte en meterkast; Lichte tuingerichte woonkamer; Half open keuken voorzien van een moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: Overloop; 3 Slaapkamers; Modern afgewerkte badkamer.
Tweede verdieping: Via vaste trap te bereiken zolderverdieping met CV-opstelling en aansluitingen voor wasapparatuur.


Project Energie Neutraal te Zutphen

Vogelvlucht Energieneutrale woningen ZutphenEen mooi huis met bijna geen energielasten, wie wil dat nou niet!
Wonen in een bijzonder deel van Zutphen. Dit nieuwbouwproject gelegen in Leesten Oost heeft naast de mooie vormgeving en de ruime opzet van de woningen nog veel meer pluspunten. De hoge kwaliteit in het gebruikerscomfort en het extreem energiezuinige karakter van deze woningen, maken het dat u nu een woning koopt, die zijn tijd ver vooruit is. U heeft kosteloos de keuze in hoe uw huis er aan de buitenkant uit komt te zien. De kleur van de gevel, de afmeting van de kozijnen, tuindeuren, aan u de keus. En dit unieke maatwerk, dat is hier standaard! Daarnaast heeft u invloed op de indeling in de woning en u bespaart maandelijks flink op uw woonlasten. In Leesten Energieneutraal krijgt u veel meer, voor minder! Dit unieke project is ontwikkeld door van Campen Bouwgroep B.V., zij staan garant voor perfecte bouw en realisatie. Het unieke is niet alleen de uitstraling, het comfort en de duurzaamheid maar ook het deit dat de woningen energieneutraal zijn. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en zijn optimaal geïsoleerd. In een tijd waarin energie steeds kostbaarder wordt is dit natuurlijk heel voordelig en ook nog eens belangrijk voor het milieu. De verkoopprijzen zijn van € 175.000 v.o.n. tot € 180.000 v.o.n.


3Bloem fase 1 te Doetinchem

3bloem DoetinchemDe 3Bloem wordt een klein nieuwbouwplan aan de Boterbloemstraat en de Ranonkelstraat. Het project omvat slechts twintig woningen, in drie verschillende typen:
rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Oppervlaktes en indelingen verschillen, maar er zijn ook overeenkomsten. Elk van de typen biedt u heel
veel waar voor uw geld! Wonen zonder Energielasten, wie wil dat niet? In 3Bloem wordt Energienota-nul standaard of optioneel aangeboden. Met een beukmaat van 5.70 m of zelfs 6,00 m breed ogen de woningen in 3Bloem meteen al veel royaler dan andere woningen. En dat klopt, want u heeft binnen heel veel ruimte. Ook de kavelafmetingen zijn fors. De architectuur geeft uw woning nog eens extra allure, die herinnert een beetje aan de jaren dertig, maar dan in een eigentijdse vertaling. Chique donkerrode baksteen, enkele witte woningen met zwarte pannen op het dak. De woningen zijn stuk voor stuk heel licht, met ramen die doorlopen tot de vloer. Parkeren kan op eigen terrein. En in de tuin is standaard een berging aangebracht.


Project de Roef te Zutphen

AI 14 woningen Zutphen 2 (De Roef)Wil je wonen in een dynamische groene buurt, op minder dan tien minuten fietsen van stadscentrum en station? Dan is Hart van de Wijk wat je zoekt. Het is echt één van de laatste locaties in Zutphen waar nieuwbouw gerealiseerd gaat worden zo dicht bij het centrum. Hart van de Wijk wordt letterlijk en figuurlijk het hart van de Zutphense wijk Waterkwartier. Als u hier woont, heeft u alles bij de hand, een gloednieuw, compleet winkelcentrum en een Multifunctioneel Centrum waar alle wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Bovendien is ook het gezellige centrum van Zutphen binnen handbereik. Wat wilt u nog meer? Onder de naam De Roef worden in Hart van de Wijk 14 praktisch ingedeelde rijwoningen gebouwd.  De woningen zijn onder andere energiezuinig, hebben een tuin op het westen, 3 slaapkamers en een praktische zolder met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer en zijn gelegen aan een rustige groenzone en er is voldoende parkeergelegenheid. Deze woningen hebben een koopsom van € 175.000,- v.o.n. Vrij op naam (v.o.n.) betekent bij deze woningen: geen bouw- e/o grondrente te betalen. U betaalt de vastgestelde koopsom in één keer bij de oplevering en transport van de woning.


Irishof te Zwolle

Irishof Irishof is een kleinschalige nieuwbouwwijk van 28 stadswoningen vlakbij Park Eekhout, met het centrum en het NS-Station op loopafstand. Bij Irishof zijn letterlijk alle voorzieningen binnen handbereik.

Woningtypes:
8 stadsvilla’s type Toorop, 5 hofwoningen type Gaudi, 6 stadswoningen type Lautrec en 9 stadsvilla’s type Mucha.

Types en verkoopprijzen:
Variërend van € 209.500,– tot € 369.500,–.


Schellerhart te Zwolle

Schellerhart

Schellerhart ligt op een van de mooiste en gezelligste plekjes van Schelle, een voormalig dorp dat bij Zwolle-Zuid hoort. Toch is het dorpse karakter goed bewaard gebleven. Kinderen spelen lekker op straat, de sfeer is sociaal en er is volop groen en speelruimte. Maar tegelijkertijd heeft u ook alle stadse gemakken en voorzieningen op loop- of fietsafstand. Vanuit Schellerhart fietst u zo naar Winkelcentrum Zwolle Zuid. Hier kunt u terecht bij meer dan 65 speciaalzaken. Supermarkten, bakker en slager maar ook bijvoorbeeld boetieks, een speelgoedwinkel en de bibliotheek. Uitgebreid shoppen, borrelen of uit eten? Via de fietstunnel bent u binnen 10 minuten in het stadscentrum van Zwolle. Schellerhart ligt vlakbij de Oude Deventerstraatweg. Dat betekent heerlijk nieuw wonen maar wel met het karakter, de sfeer en het volgroeide groen van de fraaie, bestaande wijk. Schellerhart wordt mooi en gevarieerd. Het plan wordt ruim opgezet met woningen in de karakteristieke jaren 30 architectuur. Binnen het plan is ruimte voor 46 woningen zowel rij-, twee-onder-een-kap- als vrijstaand. Voor elke doelgroep en elke portemonnee. U kunt kiezen uit 8 woningtypen; geschikt voor elke gezinssituatie.
Schellerhart kenmerkt zich door groen en ruimte. Ruimte in en om de woningen, maar ook in de opzet van het plan. De 46 woningen zijn verdeeld over twee kwadranten, waarvan er één gesitueerd ligt rondom een leuke speeltuin. Het hele gebied is ruim van opzet. Ruime tuinen en groenstroken tussen de woningen waarborgen uw privacy. Het projectplan ligt tussen de Oude Deventerweg, de Energieweg en de IJsselallee. Er zijn twee ingangen; aan de Energieweg en aan de Bep Wiersmastraat. Deze besloten opzet maakt het buurtje rustig en verkeersluw.


Businesspark Eiffel te Zwolle

eiffellOp de hoek Eiffelstraat / Baileystraat, op het bedrijventerrein Marslanden-G in Zwolle, is Businesspark Eiffel gerealiseerd. Het totale plan bestaat uit 72 nieuwbouw bedrijfsunits, die variëren in grootte van 30 tot 350 m² met of zonder kantoor, die als zelfstandige unit of geschakeld kunnen worden gekocht.

  • Kantoren met oppervlaktes van ca. 80 tot 300 m² of combinaties daarvan.
  • Units met glazen voorpui, als showroom, balieruimte of kantoor, opp. 150, 200, 250 m².
  • Bedrijfsunits van 136 of 186 m² inclusief markant hoekkantoor op de eerste verdieping.
  • Bedrijfsunits van 50, 70, 75 of 90 m² met overheaddeur en standaard een verdiepingsvloer.
  • Bedrijfsunits van 30, 35 of 45 m² met overheaddeur en mogelijkheid tot entresol op 1e verdieping.

Molen Oever te Zwolle

vogelvlucht molen oeverWonen aan het water, omringd door groen en met uitzicht op een oerhollandse molen? In Zwolle kan het! In de nieuwe buurt Molen Oever, een groen en waterrijk gebied, gelegen in een bocht van de Nieuwe Vecht. Hier kunt u straks wonen aan het water, in een heerlijke omgeving met een park aan de Nieuwe Vecht, een groene overzone en speelplekken voor verschillende leeftijdscategorieën. De Waterschout is een ruime, logisch indeelbare eengezinswoning met direct uitzicht op het park en de Nieuwe Vecht. Bijna elke woning heeft een tuin met berging en parkeervoorziening op eigen terrein. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Let op: 7 van de 21 woningen hebben boven deze verdieping nog een vrij indeelbare tweede verdieping. Deze woningen zijn daarmee bij uitstek geschikt voor grotere gezinnen. Bij woningtype De Grutter gaat het om woningen van twee lagen met een plat dak en een tuin met berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een berging. Ideale woning voor starters!