MG_klein formaat tbv website

 

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te  handhaven zijn onze makelaars geregistreerd bij VastgoedCert en het NRVT.

Daarnaast hebben wij een specialist in huis dit beschikt over een RICS-certificering.

RICSRICS

De RICS-certificering vertegenwoordigt de hoogste integriteitsstandaarden van bedrijfsvoering in de vastgoedbranche. RICS is een internationale belangenorganisatie voor Chartered Surveyors, professionals die binnen verschillende vakgebieden van het vastgoed werkzaam zijn. De kracht van de Vereniging is de internationale erkenning van de titel MRICS en FRICS; deze staan borg voor integriteit en professionaliteit. Door zich te verbinden aan RICS en de daarbij behorende ‘Rules of Conduct’ voldoet ten Hag aan het hoogste vakinhoudelijke niveau gekoppeld aan heldere normen en waarden op het gebied van ethische bedrijfsvoering. Directievoorzitter/makelaar Michel ten Hag is, onder andere, gecertificeerd als “Registered RICS Valuer”.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Als centraal register van vastgoedtaxateurs houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie. Zo zorgt het NRVT ervoor dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van u als geregistreerde taxateur wordt geborgd. Kortom, als Register-Taxateur onderscheidt u zich en draagt u actief bij aan het vertrouwen in uw beroepsgroep. Geregistreerden in het register Bedrijfsmatig Vastgoed – Groot Zakelijk van het NRVT mogen tevens vastgoed taxeren met een waarde boven € 5.000.000,–.

VastgoedCertVastgoedCert

In uw keuze voor een makelaar staan bepaalde vereisten qua ervaring en expertise uiteraard vooraan. Dat u bij ten Hag zeker kunt zijn van deze kwaliteiten wordt onderstreept door het feit dat onze bedrijfsmakelaars lid zijn van de NVM Vakgroep Business. De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging voor Makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Voorwaarde om lid te zijn van deze vereniging is dat een makelaar/taxateur onder andere beschikt over actuele en ruime marktkennis en goede educatie en dat hij bekend staat om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De NVM-makelaars hebben onderling afspraken gemaakt die de kernkwaliteiten moeten bewaken. U kunt daarbij denken aan educatieverplichtingen en de werkwijze. Ook zijn onze bedrijfsmakelaars VastgoedCert-gecertificeerd. De stichting VastgoedCert is een branchebreed platform die gecertificeerde makelaars/taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid registreert. Om de hoge kwaliteit van de aangeboden dienstverlening te waarborgen stelt VastgoedCert verplicht dat er wordt deelgenomen aan periodieke educatie.