Vragen met betrekking tot commercieel vastgoed verdienen een breed en diepgaand antwoord. ten Hag bedrijfsmakelaars is al vele jaren actief op het terrein van de vastgoedmarkt. Dit maakt van ons hét adres voor al uw vastgoedvraagstukken. Consultancy van ten Hag is erop gericht om u zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen over beleggingen en andere vastgoedvraagstukken.

 

Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit projectontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers, woningcorporaties en lokale, provinciale en landelijke overheden. Bij het verstrekken van onze adviezen richten wij ons primair op uw toekomstperspectief.

 

Om er zeker van te zijn dat onze adviezen goed onderbouwd zijn verrichten we continu onderzoek naar de verschillende ontwikkelingen op de markt.

 

Makelaarsgroep_FCAls adviseur worden wij met regelmaat betrokken bij besluitvorming over:

  • binnenstedelijke herontwikkeling;
  • herontwikkeling locaties;
  • financiële haalbaarheid.

Dit is slecht een summiere opsomming van de vele activiteiten waarvoor u ons kunt inschakelen als uw expert. Graag maken we voor u een plan van aanpak dat specifiek is afgestemd op  uw vastgoedvraagstuk(ken).

 

Vanuit onze unieke positie – een combinatie van woning-/ bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement (ten Hag makelaarsgroep) – kunnen wij u op velerlei gebieden uitstekend adviseren. Bovendien  kunt u bij ons terecht voor gedegen advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen (ten Hag financiële dienstverleningsgroep).

 

Via dit contactformulier kunt u een afspraak maken of meer informatie aanvragen. Uiteraard  kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 053 8506070.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *