« Terug

Productieweg 11 HASSELT

Kenmerken

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Bedrijfsruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
1.660 m²
Hoofd bestemming
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg

*** Twee-onder-een-kap bedrijfswoning met ruime bedrijfs-hal/loods***

Deze twee-onder-een-kapwoning is gelegen op bedrijventerrein Zwartewater aan de Productieweg 11 te Hasselt met een separate bedrijfsruimte/loods op een perceel van 1.660 m². De loods is gedeeltelijk voorzien van een verdiepingsvloer en heeft o.a. twee overheaddeuren. Rondom de woning en de bedrijfshal is ruim voldoende buitenterrein. De woning heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en een ruime zolder die via een vaste trap bereikbaar is. Aan de achterzijde heeft de woning een fraaie veranda met terras.

- De mogelijkheid bestaat om de andere helft van de twee-onder-een kap woning ook te kopen, indien u hier interesse voor heeft kunt u contact met ons opnemen voor nadere info.

Indeling bedrijfshal/loods:
De begane grond van de bedrijfshal/loods is opgedeeld in 3 gedeeltes waaronder een werkplaats en een garage. Vanuit de grote hal is een opgang naar de verdieping met bergzolder.

Indeling woning:
Begane grond: hal met trapopgang, toilet en vaste kast. Woonkamer in L-vorm met gashaard. Keuken met opstelling in hoekvorm met inbouwapparatuur. Bijkeuken met separate wasruimte. Ruime veranda aan de achterzijde.

1e verdieping: overloop met daaraan grenzend 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: via vaste trap bereikbare, ruime bergzolder met opstelling van de c.v.-installatie (2015).


Algemeen
- Bestemming: bedrijventerrein met bedrijfswoning.
- Parkeergelegenheid: voldoende op eigen terrein.
- Bereikbaarheid: goede bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer. De rijksweg N331 (Zwolle-Emmeloord) loopt langs het bedrijventerrein met aansluiting op de rijkswegen A28, A50 en A6.
- C.v.-installatie in de woning: Nefit combi-ketel uit 2015.
- Aanvaarding in overleg

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.