« Terug

De Stoven 22 ZUTPHEN

Kenmerken

Vraagprijs
€ 995.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Type
Kantoorruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
6.395 m²
Hoofd bestemming
kantoorruimte
Neven bestemming
bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwjaar
1981-1990
Oppervlakte
3.420 m²

Kantoor-/laboratoriumgebouw met bedrijfsruimte.

Algemeen:
Het onderhavige object betreft een voormalig research center van de Keuringsdienst van Waren Oost Nederland, bestaande uit diverse kantoor-/laboratoria en bedrijfsruimte. De locatie waar omstreeks 1982 de eerste stenen zijn gelegd wordt thans te koop aangeboden. De bestaande opstallen zijn in de loop der jaren uitgebreid en gemoderniseerd.

Het bedrijfscomplex heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 3.420 m² en is gesitueerd op een perceel ter grootte van 6.395 m². De locatie is gelegen op bedrijventerrein De Stoven met als bestemmingsplan: "Revelhorst - De Stoven 2011". De vigerende bestemming is: Bedrijventerrein, derhalve onder meer geschikt voor bedrijven t/m categorie 3.1 en kantoor/laboratoria. Voor uitgebreide bestemmingsinformatie verwijzen wij u naar de projectinformatie en/of makelaar.

Indeling:
Parterre (groot: ca. 1.380 m²): entree met balie, kantoorruimten, bedrijfsruimten, sanitaire ruimten, laboratoria, kantine.
1e verdieping (groot: ca. 1.425 m²): kantoorruimten, bedrijfsruimten, laboratoria, sanitaire ruimten.
2e verdieping ( groot: ca. 615 m²): kantoorruimten, archief, sanitaire ruimten.

Buitenterrein:
Fietsenstalling.
Bergruimte t.b.v. specifieke opslag.

Totaal vloeroppervlak: ca. 3.420 m².

Parkeren:
Ca. 110 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bijzonderheden:
De onderhavige locatie zou eventueel geschikt zijn voor het herbestemmen c.q. herontwikkelen. Uiteraard dienen ideeën voor herinrichting van het Research Center te worden getoetst aan de opvattingen die de Gemeente Zutphen hierover heeft en die moeten resulteren in medewerking aan een voldoende ruime opzet voor een mogelijke herbestemming.

Vraagprijs:
€ 995.000,-- k.k.

Aanvaarding:
In overleg, edoch op korte termijn mogelijk.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.