, ,

22 bouwkavels in deelwijk Spijkvoorderenk in De Vijfde Hoek.

Binnenkort starten ten Hag makelaars en de gemeente Deventer met de verkoop van 22 bouwkavels in Spijkvoorderenk te Deventer. De kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderenk, aan de rand van De Vijfde Hoek. Het zijn de laatste kavels voor particulieren die in dit wijkdeel op de markt komen. Een deel van de kavels is bedoeld voor zelfbouw van een vrijstaande woning, een deel voor samenbouw van een tweekapper. De kavels liggen tussen de Johannes Bosboomstraat, de Hoogeveenstraat en de Vorsselman de Heerstraat.  10 bouwkavels worden te koop aangeboden via ten Hag makelaars de overige 12 bouwkavels worden via de gemeente Deventer te koop aangeboden.

Op dinsdag 14 mei a.s. organiseren ten Hag makelaars en de gemeente Deventer een informatieavond over de start van de verkoop  van totaal 22 kavels in De Vijfde Hoek. De informatieavond vindt plaats in basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310 in Deventer. U kunt hier tussen 19.30-21.00 uur binnenlopen voor meer informatie over de kavels. Inschrijven voor de kavels kan vanaf 20 mei tot en met 3 juni 2019 om 18.00 uur. Voor die tijd inschrijven is niet mogelijk. Na 3 juni a.s. vindt de toewijzing plaats. Afhankelijk van het aantal inschrijvers kan de toewijzing plaats vinden door middel van loting bij de notaris.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.tenhag.nl/huis/spijkvoorderenk-0ong-deventer/

Tevens kunt u binnenkort ook de projectwebsite bekijken www.spijkvoorderenkdeventer.nl. Deze projectwebsite is beschikbaar vanaf woensdag 08 mei a.s. De projectwebsite is gemaakt voor de kavels die wij verkopen.