Nieuws vestiging Apeldoorn!

Enschedees familiebedrijf Ten Hag blijft groeien en lijft Apeldoornse concurrent in!

Het Twentse familiebedrijf Ten Hag Makelaars en Financiële dienstverlening blijft groeien. Het bedrijf lijft nu in Apeldoorn weer een concurrent in: Bisterbosch.

Ten Hag neemt de financiële dienstverlening van dit bedrijf helemaal over. Op het gebied van de makelaardij is er sprake van een vergaande samenwerking. Ten Hag neemt alle klanten, maar ook alle circa 10 medewerkers van Bisterbosch over.

De Enschedese familie – natuurlijk meest bekend van Manchester United-trainer Erik Ten Hag – is al jaren heel actief in de makelaardij en financiële branche met overnames. En is daarmee ook na deze actie in Apeldoorn nog niet klaar.

Groter moet

„Als we kijken naar onze concurrenten in de top 100, dan zijn ze allemaal bezig om groter en sterker te worden. Wij ook. Met deze samenwerking en overname kunnen we nog krachtiger opereren richting het Westen”, zegt mede-eigenaar Michel ten Hag. „Schaalvergroting is belangrijk om een vuist te kunnen maken bijvoorbeeld richting bouwbedrijven, corporaties, verzekeraars…”

Ten Hag telt nu negen vestigingen. Ze had al er al één in Apeldoorn, maar ook in Almelo, Hengelo, Vroomshoop, Deventer, Doetinchem en Zwolle.

Enschede houdt het hoofdkantoor

Het hoofdkantoor staat in Enschede en dat blijft zo, zegt Ten Hag. In Apeldoorn verhuist het Twentse bedrijf wel naar het grotere hoofdkantoor van Bisterbosch. Maar dat betekent verder niets.

„We hadden in die stad zelf een klein kantoor. De huur hebben we opgezegd. Voor de klanten gaat dit verder niets uitmaken, behalve dat we op alle terreinen krachtiger zijn geworden. En het gaat niet ten koste van werkgelegenheid. We hebben eerder juist meer mensen nodig.”

Ten Hag Makelaars en Financiële dienstverleningsgroep heeft zelf al meer dan 100 werknemers in dienst en telt momenteel 9 vestigingen. Het is uitgegroeid tot een grote partij in het oosten van het land, gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. Verder is er expertise op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Ten Hag zegt blij te zijn met de slag die ze maken met Bisterbosch. „Ook dat is altijd een familiebedrijf gebleven. De sfeer en identiteit passen bij ons. Daar hebben we goed naar gekeken.”

Ten Hag bestaat 60 jaar, het Apeldoornse bedrijf zo’n 50 jaar.

Nieuw adres:

https://www.tubantia.nl/enschede/enschedees-familiebedrijf-ten-hag-blijft-groeien-en-lijft-apeldoornse-concurrent-in~a992c99e/