Laatste kans! De Bleekerij, tweekappers Veldbeek I en II

Bleekerij

LAATSTE KANS IN PLAN DE BLEEKERIJ IN BOEKELO!

 

Een geliefde wijk met karakter, dat is “De Bleekerij”.

Heerlijk wonen in een mooie en vertrouwde woonwijk, waar water en groen een prominente rol spelen met veel voorzieningen op loopafstand? Dit biedt de wijk “De Bleekerij”, gelegen in het gezellige dorp Boekelo.

De Bleekerij is een wijk met een brede variatie aan woonmogelijkheden, waarbij het industrieel erfgoed, dat een belangrijke rol speelde op deze locatie, is behouden.

 

Op donderdag 8 juni a.s. starten wij met de verkoop van de LAATSTE FASE, bestaande uit

14 twee-onder-één-kap woningen aan de Bernard Roerinkstraat.

Wij nodigen u van harte uit voor de start verkoop van 17:00 tot 19:00 uur op de bouwlocatie aan de Bernard Roerinkstraat te Boekelo. Kom vrijblijvend kijken en laat u verrassen door de charme van deze exclusieve woningen.

 

De koopsommen zijn vanaf € 305.000,- vrij op naam.

BINNENKORT START VERKOOP!

De Bleekerij1

Straatbeeld Veldbeek

De Bleekerij3

Veldbeek I

De Bleekerij2

Veldbeek II

De Bleekerij
Half verscholen in het groene achterland van Enschede ligt Boekelo. Een prachtig plaatsje met een rijk industrieel verleden. In het hart van het plaatsje zorgde ooit de stoomblekerij, met onder meer een heus spooremplacement, voor grote bedrijvigheid. Op deze historische plek is de rust weergekeerd. Wél wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van De Bleekerij: een bijzondere wijk met een brede variatie aan woonmogelijkheden, waarbij essentieel industrieel erfgoed behouden is gebleven.

De Bleekerij is niet zomaar een nieuwbouwwijk. De diverse woningen en appartementen worden op een bijzondere manier samengebracht met de bestaande gebouwen. Een deel van de historische bebouwing (waaronder het Pakhuis en het Ketelhuis) is gehandhaafd gebleven.