De kracht van ten Hag – Marion Plagman

Al sinds jongs af aan houdt ze zich bezig met huizen, bovendien is ze al ruim 23 jaar werkzaam bij ten Hag. Vandaag in de kracht van ten Hag: Marion Plagman, kandidaat-makelaar bij ten Hag vestiging Zutphen.

Marion is al bijna haar hele leven bezig met huizen. Ze groeide op aan de tekentafel van haar vader die haar als klein meisje al meenam naar opleveringen van gerealiseerde woningen.  Haar eerste baan was bij een makelaars- en verzekeringskantoor.  Na een carrièreswitch  –waar ze eerst een administratieve functie in de zorgsector had-  is zij weer terug in de makelaardij en doet Marion wat zij het allerliefst doet:  mensen blij maken.

‘’Het sociale aspect van het beroep maakt het erg leuk. Je bent altijd in nauw contact met mensen; van het begeleiden van een aankoop, het verkopen van  een huis tot het binnenhalen van een nieuwe opdracht of project. Allemaal leuk, maar de waardering van een goede afhandeling geeft mij de meeste voldoening.’’

Marion is tevens een echte Zutphenees ; ze is geboren en getogen in deze culturele plaats en heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd.

“Dat maakt het ook erg plezierig. Connecties bouwen met mensen en hen begeleiden bij belangrijke en vaak persoonlijke zaken, soms ook in emotionele toestand.  Voor mij is dat een sterke motivering om extra betrouwbaar te zijn en goed werk af te leveren.”

Naast het sociale aspect van de makelaardij is kennis en nauwkeurigheid van belang. Marion is er bij vele zaken snel bij:  ze is graag up-to-date als het gaat om nieuw aanbod in de huizenmarkt of nieuwe trends en ontwikkelingen omtrent de makelaardij. Marion houdt graag de vaart erin, ze is graag de spin in het web en houd van korte lijnen.

Ook laat Marion graag haar creatieve kant zien: In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig door te schilderen. Eén keer per jaar kun je haar vinden tussen de verschillende kunstwerken op de Creatieve Markt in Warnsveld.

Marion Plagman

Marion Plagman

Kandidaat-makelaar