De kracht van ten Hag – Jeroen Wolf

Een nuchtere Twentenaar met verstand van zaken op het gebied van vastgoed en makelaardij. Sinds het begin van 2016 is hij werkzaam bij ten Hag. Vandaag bij de kracht van ten Hag: Jeroen Wolf; makelaar en taxateur bij ten Hag in Hengelo.

Al ruim 4 jaar houdt hij zich bezig met allerlei zaken omtrent de (ver)koop van woningen en dat doet hij tot op de dag van vandaag met veel plezier.

De hechte band met zijn collega’s en de klanten spreekt Jeroen veel aan in zijn werk. Makelaar zijn is een leuk en vrij beroep. Maar Jeroen zegt daarbij ook:

‘’Tegenwoordig wordt een makelaar vaak gezien als een verkoper die graag alles mooier wil laten lijken dan het eigenlijk is.  Dat is bij mij niet het geval. Voor mij is een huis een blok gemaakt van stenen, het klinkt misschien bot, maar ik probeer altijd los van het emotionele aspect naar een huis te kijken. Zo kijk ik naar verschillende aspecten zoals de bouwkundige staat en energiezuinigheid. Zo komt de koper nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Een goede afronding van zaken en een tevreden klant geeft hem erg veel voldoening. Door genoeg uitdaging en een nauwe samenwerking met zijn collega’s gaat hij scherp en gefocust te werk.

‘’De motivatie om continu te blijven ontwikkelen en het vertrouwen krijgen van klanten zijn de drijfveren tijdens mijn werk.’’

En wat houdt Jeroen nog meer bezig naast het werk? ‘’Mijn kinderen van 6 en 8 houden mij vaak bezig, en wanneer zij in bed liggen doe ik gauw de televisie aan voor al het actuele sportnieuws!’’

Jeroen Wolf

Jeroen Wolf

Register makelaar-/ taxateur