De kracht van ten Hag – Gerard Höften

Terug van weggeweest, Gerard Höften is na een kleine tussenstop weer terug op vertrouwde grond, terug bij ten Hag.

De start in de makelaardij

Februari 1991, het moment dat Gerard Höften voor het eerst in dienst kwam bij ten Hag. Na het afronden van een bouwkundige opleiding en een periode werkzaam te zijn geweest bij een woningcorporatie was het tijd voor iets anders. Meer behoefte aan persoonlijk contact leidde er toe dat Gerard bij ten Hag in dienst trad én een opleiding tot makelaar is gaan volgen. Dit traject rondde hij in 1993 af, om zo officieel beëdigd te worden als makelaar/taxateur.

Waarom makelaardij?

”Ik haal veel energie uit het persoonlijk contact dat het werk als makelaar met zich meebrengt. Daarnaast vind ik het schakelen tussen verschillende partijen erg leuk. Het feit dat opdrachtgevers een makelaar volledig in vertrouwen nemen is een groot compliment, dit vertrouwen vervolgens terugbetalen door nét dat stapje extra te zetten is precies wat mij drijft.”

Terug op vertrouwde grond

De behoefte om elders een uitdaging aan te gaan leidde er toe dat Gerard in 2019 afscheid nam bij ten Hag. Een kleine twee jaar later is hij weer terug in Enschede én bij ten Hag.

”De Twentse woningmarkt past bij mij”

“Eenmaal terug bij ten Hag valt het des te meer op hoe prettig de regio Twente is. De werkwijze, de verbondenheid met de regio, de mensen én de onderneming ten Hag passen simpelweg bij mij.

En buiten kantooruren om?

”Ik breng graag tijd door op de racefiets of mountainbike. Op die manier geniet ik écht van de Twentse natuur. Daarnaast wandel ik graag met mijn honden.”

Gerard Höften

Gerard Höften

Woningmakelaar -/ taxateur