De kracht van ten Hag – Frans Siemerink

De ‘’handyman’’ binnen ten Hag. Met vele ervaring in de bouw werkt hij nu als klusjesman voor ten Hag. Vandaag in de kracht van ten Hag: Frans Siemerink, ook wel bekend als Klussenfrans.

Sinds 2012 staat Frans bekend als de alleskunner rond het opknappen van woningen en bedrijfsruimtes.  Na de carnavalsperiode kwam hij in contact met een (oud)collega uit Hengelo. Na een goed gesprek begon hij zijn avontuur bij ten Hag. De 8 jaar die volgden zijn echt voorbijgevlogen, vertelt Frans.

‘De vrijheid, het wederzijdse vertrouwen en het feit dat elke dag anders is geeft mij een heerlijk gevoel waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Bovendien zijn veel mensen niet echt handig met verschillende bouwklusjes, bijvoorbeeld bij het repareren van een lekkage. Dat doe ik dus met genoegen, mensen zijn daarom altijd blij om je te zien. Het is dan ook extra leuk om dat soort waardering te mogen ontvangen.’

Frans is een echt buitenmens en is dus graag buiten druk bezig met allerlei klusjes. Ook thuis in Rossum is hij actief. Met zijn (huis)dieren op zijn hobbyboerderij, en zijn eigen werkplaats, heeft hij altijd genoeg te doen. Naast deze verschillende activiteiten is Frans ook actief in een kapel en is hij elk jaar trouw aanwezig bij de jaarlijkse carnavalsfeesten.

Meer weten over Klussenfrans? Kijk dan eens op deze pagina!

Frans Siemerink

Frans Siemerink

Klussenfrans