Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars wordt onderdeel van ten Hag

De drie vestigingen van Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars zijn recentelijk onderdeel geworden van ten Hag Makelaars & Financiële dienstverlening. ‘Samen willen we een belangrijke bijdrage leveren aan de bouwopgave en het oplossen van het woningtekort’, aldus Michel ten Hag.

De vestigingen van Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars bevinden zich in Vorden, Hengelo Gld. en Zelhem. Met deze toevoeging kom het totaal aantal vestigingen van ten Hag op twaalf. ten Hag heeft 80 procent van de aandelen verworven, terwijl Bert Lebbink eigenaar blijft van de overige 20 procent. De vestigingen behouden hun Van Zeeburg Luimes & Lebbink uitstraling en er zullen intern geen veranderingen plaatsvinden. De naam blijft ook hetzelfde. ‘Zo blijft het karakter van onze organisatie behouden, en ik blijf persoonlijk betrokken’, zegt Bert Lebbink. ‘Deze overname door een grotere groep waarborgt continuïteit van onze organisatie’.

Stimuleren van nieuwbouw

Een van de doelstellingen van de samenwerking is het stimuleren van nieuwbouw in de regio. ‘We hebben het over enkele honderden woningen, ongeveer vijfhonderd, in de komende jaren in dit gebied’ legt ten Hag uit. ‘Deze zullen we zoveel mogelijk onderbrengen in het platform Nieuw Wonen Achterhoek, waar wij partner in zijn. Door ook onze financiële dienstverlening toe te voegen, kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. Daarnaast brengen wij de bedrijfsmakelaardij in deze samenwerking in, terwijl Van Zeeburg Luimes & Lebbink hun expertise in agrarische makelaardij toevoegt aan ons aanbod.’ Volgens ten Hag is er sprake van een perfecte match in dienstverlening en bedrijfscultuur: ‘No-nonsense, doen wat je belooft. Vanaf het eerste contact was er een klik.’

De twaalf vestigingen van ten Hag zijn verspreid over Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Vroomshoop, Zutphen en Zwolle en nu dus ook in Vorden, Hengelo Gld. en Zelhem.

 

Meer info over Van Zeeburg Luimes & Lebbink: https://www.demakelaarsvanbronckhorst.nl