U wilt uw huis verkopen

Uw huis verkopen?

U wilt uw huis verkopenMeer dan ooit is de woningmarkt dynamisch te noemen. De waarde van uw huis is onderhevig aan verschillende zaken die ieder de nodige aandacht verdienen. Uw makelaar is dé partner die u bij de verkoop van uw woning begeleidt. Hij helpt u om uw huis voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden zo snel mogelijk te verkopen. Bij ten Hag hanteren we een persoonlijke aanpak, waarbij optimale opbrengst en een geruisloze administratieve afhandeling het uiteindelijke doel zijn. Met behulp van onze kennis, onze ervaring, ons uitgebreide netwerk en permanente educatie bieden wij u een methodiek die niet alleen vormgegeven wordt op basis van uw specifieke situatie.

Een persoonlijk verkoopplan

U wilt weten waar u aan toe bent. Samen met u stellen we een persoonlijk verkoopplan op. Dit plan, afgestemd op uw situatie en gebaseerd op uw wensen, geeft u een duidelijk inzicht van de verschillende stappen die nodig zijn om het verkopen van uw huis zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen. Het persoonlijk verkoopplan omvat:

  • een uitgebreide checklist van zaken die van belang zijn voor de verkoop
  • een globaal bouwtechnisch vooronderzoek
  • een heldere verkoopstrategie
  • een slimme publiciteitsplanning
  • een verkoopklaar plan

en is daarmee een helder communicatieplan met duidelijk afspraken tussen u en uw makelaar.

Aan alles is gedacht

Als dé makelaar in Oost-Nederland, met vestigingen in de grote steden in regio Oost-Nederland, weten we wat van belang is bij het verkopen van uw huis. Een strak en gelikt uiterlijk kan daarbij het verschil maken. Met behulp van KlussenFrans kunnen wij u helpen uw huis verkoopklaar te maken en zo nodig een tuinman of timmerman in te schakelen.

Meer informatie?

Een coach van ten Hag geeft u profijt bij de verkoop van uw huis. Wij helpen u graag. Klik op dit contactformulier om een afspraak te maken of bel ons op 053 850 60 70.

 

Voor een overzicht van onze beoordelingen op Funda: klik hier.funda