« Terug

Buitenplaats Wijnbergen

Kenmerken

Status

Nabij de stad Doetinchem wordt gebouwd aan de mooie nieuwbouwwijk Wijnbergen. Een moderne wijk op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Doetinchem. De wijk Wijnbergen is opgedeeld in 4 delen. In het midden en westen van de wijk komen 750 woningen met een klassieke jaren 30 uitstraling. In het noordoostelijke deel van Wijnbergen wordt een ecologische wijk gebouwd met 200 woningen.

Project van 12 woningen
BPD heeft in nieuwbouwwijk Wijnbergen een project van 12 woningen, bestaande uit 6 2 onder 1 kapwoningen en 6 rijwoningen, in de verkoop. Mooie woningen die gebouwd gaan worden in de jaren 30 stijl.

Ruime woningen
De woningen zijn ruim van opzet en liggen op grote kavels. Voor zowel de rijwoningen als de 2 onder 1 kapwoningen geldt dat de indeling naar uw wens uitgevoerd kan worden. Er worden u diverse opties geboden zoals uitbreiding van de woonkamer aan de tuinzijde of een dakkapel op de zolder.
Een leuk project waarbij de woningen aan de voorzijde dezelfde uitstraling hebben, maar van binnen allen uniek zijn.

Wijnbergen. Een wijk die groot genoeg is om alle voorzieningen te huisvesten die je graag dichtbij heeft. Een brede school, multifunctioneel centrum, zorgvoorzieningen, sportvelden etc.

Bereikbaarheid Doetinchem
Met de auto bent u via de Europaweg binnen 5 minuten op de A18, vanwaar u alle kanten uit kunt. Doetinchem heeft 2 stations. Ook zijn er diverse busverbindingen die u naar de naburig gelegen plaatsen brengt.

Prijzen rijwoningen vanaf EUR 173.500,- VON
Prijzen tweekappers vanaf EUR 269.500,- VON