ten Hag Makelaarsgroep

Wonen

Full service, maar wel met een typisch oosterse nuchterheid.

Business

Bedrijfshuisvesting gaat verder dan ‘vier muren met een dak erop’.

Vastgoedmanagement

Wij zijn uw vastgoedregisseur voor alle marktpartijen.

Hypotheken

Een hypotheek is maatwerk, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Verzekeringen

Verzekeren en ten Hag, beide een zaak van vertrouwen.

Pensioen

Bij ten Hag Financiële dienstverlening haal je zorgeloos je pensioen.

Woningmakelaar

Full service, maar wel met typisch oosterse nuchterheid

Internet en social media ten spijt, de full service makelaar zal ook in de toekomst het verschil blijven maken. Als verkoper wil je immers een snelle verkoop tegen een optimale opbrengst. Zonder zorgen, zonder gedoe en zonder dat het je tijd en energie kost.

Nieuwbouw

Zoek jouw ideale nieuwbouwproject

Als één van de grootste makelaars in Oost-Nederland heeft ten Hag uitgebreide kennis van haar regio en het is dan ook niet vreemd dat we tot de grootste aanbieders van nieuwbouwwoningen in Oost-Nederland behoren. Onze nieuwbouwspecialisten richten zich dan ook exclusief op dit segment. Unieke kennis van de regio en een specialistische benadering als het aankomt op nieuwbouw in combinatie met de overige diensten van ten Hag.

Bedrijfsmakelaar

Bedrijfshuisvesting gaat verder dan ‘vier muren met een dak erop’

Als ondernemer ben je vaak met duizend-en-één zaken bezig. Tegelijk. Geen wonder dat het ondernemen zelf er soms bij inschiet. Dus wil je je niet ook nog eens zorgen hoeven maken over het vinden van een passende bedrijfshal, winkel op A-locatie of kantoor. Laat staan over een flex-office met ultrasnelle wifi, gezamenlijke loungeruimte (liefst met 24/7 een barista aanwezig) waar jouw start-up 2.0 natuurlijk over 3.2 maanden al is uitgegroeid.

Vastgoedbeheer

Vastgoedregisseur voor alle marktpartijen

Transparantie en maatwerk. Met deze kernwaarden manifesteert ten Hag zich al sinds de oprichting als een professionele partner op het terrein van vastgoedmanagement. Of het nou gaat om het beheer van woningen en commercieel onroerend goed dan wel het administratie voeren of besturen van een vereniging van eigenaren (vve).

Hypotheken

Meer dan alleen geld

Je hypotheek draait om jou. Daarom moet een hypotheek maatwerk zijn, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden en op jouw karakter en persoonlijkheid. Een hypotheek is dus méér dan een geldlening. Vanuit die gedachte biedt ten Hag je volledige ontzorging, afgestemd op jou als individu.

Verzekeringen

Verzekeren en ten Hag, beide een zaak van vertrouwen

Veranderingen vinden continu plaats en gaan steeds sneller. ‘Daar en straks’ is ‘hier en nu’ voor we er erg in hebben. Samen met onze relaties gaan we graag de uitdaging aan deze veranderingen om te zetten in kansen. Dat inspireert ons; daar leren wij van. Maar zoals je van een échte partner mag verwachten, zijn we ook kritisch en scherp op de risico’s die veranderingen nu eenmaal met zich meebrengen.

Pensioenen

Bij ten Hag haal je zorgeloos je pensioen

Pensioen, dat is iets voor later. Toch? Of…? Een baan voor het leven en een zorgeloze oudedagsvoorziening, het zijn relikwieën uit het verleden. Laten we daarom eens samen naar de toekomst kijken.