« Terug

Smaragdstraat 7 HENGELO

Kenmerken

Huurprijs
€ 47.500,- p.j.
Status
beschikbaar
Type
Bedrijfsruimte
BouwType
bestaande bouw
Perceel oppervlakte
1.376 m²
Hoofd bestemming
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg

Op een goed bereikbare locatie dicht bij de MAKRO (afslag Hengelo Zuid), wordt ca. 675 m² bedrijfsruimte met 150 m² kantoren aangeboden.

Bereikbaarheid:
De op-/afrit van de Rijksweg A35 ligt op 2 minuten rijden, welke een directe verbinding geeft naar de Rijksweg A1 en Duitsland. In de directe nabijheid, aan de Diamantstraat, is een bushalte gelegen welke een directe verbinding heeft met Hengelo CS.

Voorzieningen:
Bedrijfsruimte:
Betonvloer, 1 overheaddeur, TL verlichtingsarmaturen en krachtstroomaansluiting. De bedrijfsruimte is opgedeeld in diverse ruimten welke variëren in grootte van ca. 29 m² tot en met ca. 203 m².

Kantoorruimte:
6 Inpandige kantoren (ca. 150 m²), allen voorzien van airconditioning.

Bestemming:
Het getaxeerde is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Twentekanaal" en heeft de enkelbestemming "bedrijventerrein". Vorenstaande informatie is door ons verkregen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl d.d. 20 november 2018. Meer actuele en/of meer gedetailleerde informatie verwijzen wij naar www.ruimtelijkeplannen.nl danwel naar de desbetreffende gemeente.

Parkeren:
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs:
€ 47.500,-- per jaar te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.


Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.