« Terug

Marsweg 0ong ZUTPHEN

Kenmerken

Vraagprijs
€ 87.500,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Type
Bedrijfsruimte
BouwType
nieuwbouw
Hoofd bestemming
bedrijfsruimte
Neven bestemming
bouwgrond
Aanvaarding
in overleg, 12 nieuw te bouwen bedrijfsunits

Op het Zutphense bedrijventerrein de Mars ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling 12 bedrijfsunits voor het moderne midden- en kleinbedrijf. Multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling en een moderne en eigentijdse uitstraling, afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen. De units kunnen uitstekend dienen als magazijn, werkplaats, showroom, opslagruimte of atelier.

De units zijn gelegen op het vernieuwde gedeelte van bedrijventerrein de Mars, nabij de Tichelerstraat. De units liggen op een zeer gunstige zichtlocatie nabij de uitvalswegen van het bedrijventerrein.

De Bruto Vloer Oppervlak varieert tussen 66 m² en 119 m² en de koopsommen bedragen tussen € 87.500,-- v.o.n. en € 145.000,-- v.o.n., te vermeerderen met BTW.
De kavelgroottes variëren tussen 176 m² en 275 m².

Unit 6 en 7 zijn standaard uitgevoerd met een halve verdiepingsvloer en unit 8 met een gehele verdiepingsvloer. Optioneel kan elke unit worden voorzien van een hele of halve verdiepingsvloer. Ook het koppelen van meerdere units behoort tot de mogelijkheden. Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, er zijn 2 tot 3 parkeerplaatsen per unit.

De nutsvoorzieningen worden aangelegd tot in de meterkast. De toekomstig gebruiker van een bedrijfsunit dient verder zelf zorg te dragen voor het inrichtings- en afwerkingsniveau en de benodigde installaties.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.