Waarom zou jij een van onze makelaars inschakelen?

Over het algemeen een veel gestelde vraag: “Waarom zou ik een makelaar inschakelen en niet gewoon zelf mijn woning verkopen?” Wij begrijpen deze vraag natuurlijk heel erg goed; onze makelaars lijken in het eerste opzicht geld te kosten, maar in de meeste gevallen verdienen wij ons zelf gewoon terug!

 

De meeste mensen die zelf hun woning gaan verkopen, komen onderweg een aantal lastige vraagstukken tegen. Veel gestelde vragen zijn dan ook:

–              Hoe hoog moet mijn vraagprijs zijn?

–              Welke presentatietools moet ik gebruiken?

–              Wat moet ik aan geïnteresseerden melden?

–              Hoe moet ik mijn onderhandeling vormgeven?

–              Welke clausules- en informatie moet de koopovereenkomst bevatten?

–              Wie betaald de notaris en hoe infomeren wij die juist?

 

Een erg complex proces, als je er niet dagelijks in zit. Wij willen via deze weg graag vertellen wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

 

Allereerst hebben wij kennis van de lokale vastgoedmarkt en veel ervaring in het onderhandelen met potentiele kopers. Deze ervaring vertaalt zich dan ook in het doen van een passend marktonderzoek, waarbij wij adviseren over de uiteindelijke vraagprijs. Door ons grote netwerk is het voor ons mogelijk om de woning op de juiste plekken te presenteren bij zoveel mogelijk potentiele kopers. Hierdoor vergroten wij voor jou de kans op een snelle- en succesvolle verkoop.

 

Tijdens de bezichtigingen nemen wij ruim de tijd om alle kijkers rond te leiden en te informeren. Op die wijze staan wij jou als verkoper bij om te voldoen aan jouw mededelingsplicht; het verkopen van een woning geeft natuurlijk de nodige verplichtingen. Onze ervaring met onderhandelen zal volledig ten gunste van jou komen; we staan je bij, we adviseren je en zullen namens jou de onderhandeling oppakken. Uiteraard alles in overleg! Het resultaat is dan ook dat we er alles aan doen om de best mogelijke prijs te krijgen voor jouw woning.

 

Tenslotte nog heel erg belangrijk is onze juridische kennis. Zodra de woning mondeling verkocht is, gaan we de koopovereenkomst opstellen. Wij doen er alles aan om de juiste clausules op te nemen in de koopovereenkomst, zodat de koper niet voor verassingen komt te staan na de eigendomsoverdracht! Wel zo prettig voor beide partijen.

Al met al kunnen onze makelaars jou dus veel tijd, moeite en stress besparen én jou helpen om de best mogelijke prijs te krijgen voor jouw woning.

 

Heb jij wellicht verhuisplannen? Weet dan dat onze makelaars altijd vrijblijvend willen langskomen om jouw verhuiswensen te bespreken. Een dergelijk eerste gesprek is altijd gratis, al drinken onze makelaars meestal wel een kopje koffie!

 

Graag tot snel!

 

ten Hag makelaarsgroep