U wilt een huis kopen

MG_klein formaat tbv websiteEen huis kopen is niet iets wat u zomaar even doet. Het is ten slotte een zeer grote investering die een waarde vertegenwoordigt die veel verder gaat dan alleen het financiële. Toch is dit de pijler die voor een zeer groot deel bepaalt welke woning u kunt kopen en waar.

Bent u een starter en zoekt u uw eerste koopwoning? Of heeft u al een huis maar is uw situatie veranderd en zoekt u een andere woning?

Er zijn voldoende scenario’s te bedenken waarom u een huis zou willen kopen. Uw makelaar moet hiermee rekening houden en de ondersteuning en het advies hierop afstemmen, zodat uw wensen en mogelijkheden zo goed mogelijk worden behartigd. Bij ten Hag geloven we in een persoonlijke benadering als het aankomt op onze dienstverlening. Wij zijn al bijna 50 jaar actief als makelaar en groeiden in die tijd uit tot een begrip in Oost-Nederland.  Het is dan ook niet verbazingwekkend dat in de grote steden van onze regio een vestiging van ons te vinden is. Wij begeleiden u graag bij de aankoop van uw woning. Wat u van ons mag verwachten is dat wij – binnen uw mogelijkheden – zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.. De meerwaarde ligt in het feit dat het bij ons altijd om maatwerk gaat. Of het nu gaat om een taxatie of bijvoorbeeld uw hypotheek: wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken, zodat u in alle opzichten kunt gaan genieten van uw aankoop.

Een persoonlijk aankoopplan

Wij stellen samen met u een persoonlijk aankoopplan op. Hierin staan chronologisch alle stappen beschreven die belangrijk zijn bij het kopen van uw woning. Dit aankoopplan geeft u op transparante wijze inzicht in de werkwijze. Uiteraard staan uw wensen daarbij voorop. Een nuchtere en transparante benadering die een creatieve inslag kent: bij ten Hag staan we graag voor u klaar als u een huis wilt kopen. Wij beschikken naast onze ruime ervaring over de nodige kennis, we leren continu bij en hebben een zeer uitgebreid netwerk. Ook bieden wij u een persoonlijke aanpak die garant staat voor een uitgebreide service en een complete dienstverlening.

Meer informatie?

Hiervoor kunt u ons bellen op (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit contactformulier.