Taxatie van uw huis

MG_klein formaat tbv websiteHeeft u uw droomhuis gevonden? Dan is het – voor het verkrijgen van een hypotheek – noodzakelijk om deze woning te laten taxeren. Een onafhankelijke en deskundige taxatie (waardebepaling) is uitermate belangrijk. Niet alleen vanwege de voorwaarden die gesteld worden door de hypotheekverstrekkers, officiële instanties en andere belanghebbenden, maar ook voor ú! Weten wat uw huis waard is, is letterlijk geld waard. ten Hag biedt u met haar dienstverlening een totaalpakket aan. Ook uw taxatie kan door ons op zorgvuldige wijze uitgevoerd worden, waarbij wij er naar streven om u hierin zoveel mogelijk te ontzorgen.

Taxatierapport:

In het taxatierapport wordt de marktwaarde opgenomen. Een taxatierapport wordt meestal gebruikt voor het aangaan van een hypotheek, voor de verdeling van nalatenschap bij overlijden of voor de verdeling bij een echtscheiding.

Kosten:

De taxatiekosten zijn fiscaal aftrekbaar indien de taxatie nodig is voor het verkrijgen van een hypotheek.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie ? Dan kun u ons bellen op 053 8506070 of ons via dit contactformulier vragen om contact met u op te nemen.

 

 NWWI  NVM Wonen VastgoedCert