« Terug

Houtmarktschool te Deventer

Kenmerken

V.o.n.
€ 290.000,- t/m € 365.000,-
Status
in verkoop
Woon oppervlakte
94 t/m 138 m²
Inhoud
308 t/m 416 m³
Aantal eenheden
10
Start bouw
2018
Oplevering
2018

Interesse in dit project? Vraag het inschrijfformulier op via ons kantoor en schrijf u in vóór maandag 5 februari 2018 om 10:00 uur.
Vragen? Neem contact met ons op of kom naar ons kantoor tijdens het inloopspreekuur op donderdag 1 februari van 15:00 tot 17:00 uur.

HISTORISCH WONEN
Wonen in een authentiek en monumentaal pand gelegen op een bijzondere locatie aan de voet van de Bergkerk en aan de noordoostzijde van de historische binnenstad van Deventer. De voormalige "Houtmarktschool" stamt uit 1882 en is in 1915 aan de noordzijde uitgebreid, maar zal door dit bijzondere project van binnen gerenoveerd worden tot deze tijd. Al houdt het gebouw van buiten zijn karakteristieke uitstraling.

Dit prachtige pand, bestaande uit 3 bouwlagen, zal worden gerenoveerd in 10 zeer hoogwaardige en luxe uitgevoerde appartementen.

Het complex zal gaan beschikken over een personenlift (4 personen of 600 kg) een gezamenlijke fietsenberging achter het gebouw op eigen terrein en een kelder met daarin voor ieder appartement een eigen berging.

De Houtmarktschool zal een complete metamorfose ondergaan. Het gehele dak wordt vernieuwd, voorzien van de benodigde ramen en wordt geïsoleerd. De gevels worden gereinigd, voegen uitgeslepen en opnieuw aangebracht en waar nodig worden de gevels gerepareerd. De muren worden geïsoleerd en de vloeren worden geïsoleerd. Alle buitenkozijnen zijn van hout en worden waar nodig hersteld/vervangen en bezet met HR++ isolerende beglazing.

LUXE APPARTEMENTEN
De appartementen worden luxe en compleet aan u afgeleverd. U kunt onder andere de volgende bijzonderheden verwachten:
- Luxe hoogwaardige op maat gemaakte designkeuken met Miele apparatuur, te weten: vaatwasmachine, koffiezetapparaat, combioven/magnetron, koel-/vriekast, keramische kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Samenstelling kan in overleg met de interieurarchitect gewijzigd worden.
- Badkamer en toilet met A-kwaliteit sanitair van het merk Villeroy en Boch (kleur wit) en kranen van het merk Grohe. Separaat toilet met vrij hangend closet en wasfontein. Badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en vrijhangend closet. Vloeren in de badkamer en toilet worden voorzien van vloertegels, muren worden voorzien van beton cire.
- Standaard vloerbekleding met plinten in hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zitten bij de prijs in.
- Muren in het appartement worden met glad stucwerk opgeleverd of voorzien van een nader te bepalen behang soort.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.


Houtmarktschool te Deventer / Begane grond
 

Koopprijs: € 320.000,- t/m € 330.000,-

Houtmarktschool te Deventer / Eerste verdieping
 

Koopprijs: € 360.000,- t/m € 365.000,-

Houtmarktschool te Deventer / Tweede verdieping
 

Koopprijs: € 290.000,- t/m € 295.000,-