« Terug

De Nieuwe Vijverberg Fase 2

Kenmerken

V.o.n.
€ 202.000,- t/m € 252.000,-
Perceel oppervlakte
140 t/m 210 m²
Woon oppervlakte
120 t/m 125 m²
Inhoud
450 t/m 475 m³
Aantal eenheden
9

Start verkoop op 8 november, inschrijven nog mogelijk tot en met maandag 20 november a.s. om 17.00 uur
Wanneer: 8 november a.s. van 16:00 tot 18:00 uur

De Nieuwe Vijverberg
Fase 1 is inmiddels uitverkocht. In fase 2 zullen 9 energiezuinige en modern vormgegeven rijwoningen worden gerealiseerd, te weten: 4 hoek- en 5 tussenwoningen. De woningen hebben volop woon- en leefruimte, zowel binnen als buiten.

Ga je voor een huis op de hoek, een topgevel of allebei? Kies je voor een uitbouw, laat je de badkamer vergroten of overweeg je een dakkapel op zolder? In Vijverberg-Zuid heb je veel vrijheid om jouw eigen, unieke thuis te creëren.

Nieuwbouwwijk Vijverberg-Zuid is de nieuwste én groenste woonwijk van Doetinchem. De dennen van de Koekendaal steken met hun toppen boven de daken uit, bomen geven de straten kleur en huizen worden omringd door hagen.

Koop je een nieuwbouwwoning, dan profiteer je van veel voordelen. Niet alleen financieel. We vertellen je graag meer over deze 9 mooie woningen. Kom daarom vrijblijvend naar de start verkoop woensdag 8 november a.s.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.