« Terug

Buitenplaats Wijnbergen 10 woningen

Kenmerken

V.o.n.
€ 206.500,- t/m € 269.500,-
Status
in verkoop
Perceel oppervlakte
146 t/m 280 m²
Woon oppervlakte
112 t/m 136 m²
Inhoud
422 t/m 526 m³
Aantal eenheden
10

Deze 10 geschakelde woningen van type Ambiance worden gekenmerkt door de eigentijdse architectuurstijl. De woningen hebben een straatgerichte keuken en een woonkamer aan de tuinzijde. Woningtype Ambiance is een complete eengezinswoning welke wordt gerealiseerd op kavels variërend van circa 146 m2 tot 280 m2. Daarnaast worden de woningen compleet aangeboden inclusief SieMatic designkeuken, sanitair en tegelwerk en zonnepanelen. Tot slot zijn de woningen geheel naar eigen wens aan te passen.

Aan de rand van Doetinchem heeft de afgelopen jaren een nieuwe wijk gestalte gekregen: Wijnbergen. Het is een wijk die groot genoeg is om de voorzieningen te huisvesten die u graag dichtbij heeft. Denkt u hierbij aan een school, een multifunctioneel centrum, zorgvoorzieningen en sportvelden. Het centrum van de stad, met z'n grote aantrekkingskracht, is gelegen op fietsafstand. Daarnaast bent u met de auto via de Europaweg en A18 snel daar waar u wilt zijn! Kortom: in Wijnbergen is het ideaal wonen.

In Wijnbergen heeft u alles binnen handbereik toch is het een plan dat intiem oogt. Elk van de vier bouwfasen in Wijnbergen heeft een eigen karakter. Deze fasen geven een knipoog naar het boeren verleden. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

- Fraaie architectuur met herkenbare details
- Lage energielasten door de toepassing van zonnepanelen
- Heerlijk wonen nabij het centrum van Doetinchem
- Fraaie SieMatic designkeuken
- Badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Veel keuzevrijheid om het huis naar eigen smaak in te delen

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Doetinchem is het kloppend hart van de Achterhoek. De stad stamt al uit de negende eeuw en telt nog altijd een aantal historische gebouwen. De historie, de goede voorzieningen en de nabijheid van prachtige natuur zorgen ervoor dat het in Doetinchem prettig wonen en werken is. Het gezellige centrum heeft een divers aanbod van winkels. U vindt hier grote ketens maar ook leuke boetiekjes. Het uitgaansleven is daarbij ook goed vertegenwoordigd en er worden relatief veel evenementen georganiseerd. Aan de IJsselkade vindt u tegenwoordig een stadsstrand waar u gezellig een hapje en een drankje kunt nuttigen. Kortom, in Doetinchem is er altijd wat te doen voor zowel jong als oud.

Buurt: Oude Doetinchemseweg
Als beeldreferentie voor de Oude Doetinchemseweg is gekozen voor het boerenerf. Een boerenerf is een begrensd stuk grond met een boerderij of woonhuis waarachter een diversiteit aan gebouwen zoals schuren en stallen staan.

Buurt: Het Westen-Noord
Deze buurt wordt omkaderd door een groen raamwerk. De landschappelijke kwaliteiten van dit raamwerk worden met speelplekken verbonden door een voetpad. Er heerst een dorps karakter waar verschillende woningtypen elkaar afwisselen.

Buitenplaats Wijnbergen 10 woningen / Hoekwoningen
 

Koopprijs: € 220.000,- t/m € 269.500,-

Buitenplaats Wijnbergen 10 woningen / Tussenwoningen
 

Koopprijs: € 206.500,- t/m € 209.500,-