« Terug

Bleekerij Boekelo/Enschede

Kenmerken

V.o.n.
€ 151.200,- t/m € 439.500,-
Status

Een geliefde wijk met karakter, dat is "De Bleekerij".
Heerlijk wonen in een mooie en vertrouwde woonwijk, waar water en groen een prominente rol spelen met veel voorzieningen op loopafstand? Dit biedt de wijk "De Bleekerij", gelegen in het gezellige dorp Boekelo.
De Bleekerij is een wijk met een brede variatie aan woonmogelijkheden, waarbij het industrieel erfgoed, dat een belangrijke rol speelde op deze locatie, is behouden.

Midden tussen de mooie steden en dorpen van Twente is het fijn wonen.
Op de Bleekerij, in hartje Boekelo, komt modern wooncomfort prachtig samen met de historische Twentse omgeving. Veel groen, eigen speelvoorzieningen, kinderopvang en basisscholen op loopafstand kenmerken deze vrolijke wijk.

Woningen op de Bleekerij
De Bleekerij geeft je de mogelijkheid om te wonen op jouw manier. Ruim en comfortabel omringd door groen, knus en gezellig midden in de levendigheid of op hoogte met een weids uitzicht over de omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de woningtypen die nog te koop zijn. Hoe wil jij wonen?

Alles dichtbij
Met de A35 op 5 minuten rijafstand zijn de stad en uitstapjes in zowel Nederland als Duitsland altijd dichtbij. Maar ook Boekelo en de Bleekerij als wijk bieden volop voorzieningen op loopafstand. Zo ben je nooit ver weg van wat je nodig hebt.

Op fietsafstand van de Bleekerij vind je:
- Supermarkt op 2 minuten;
- Basisscholen op 3 minuten;
- Tennisclub op 3 minuten;
- Kinderopvang op 1 minuut en 7 minuten;
- Golfbaan Spielehof op 6 minuten;
- Sportvereniging BSC Unisson op 7 minuten;
- Beauty en Wellness Bad Boekelo op 8 minuten;
- Recreatiepark het Rutbeek op 15 minuten;
- Enschede op 19 minuten;
- Hengelo op 22 minuten.