« Terug

Bisschop Willebrandlaan Zwolle

Kenmerken

Status
binnenkort in verkoop
Woon oppervlakte
80 t/m 120 m²
Inhoud
208 t/m 312 m³
Aantal eenheden
42

Zwolle - Bisschop Willebrandlaan

Vastbouw Vastgoedontwikkeling realiseert vlakbij het centrum van Zwolle, in de wijk Dieze 42 nieuwe appartementen met een privé parkeerhof. De locatie is lokaal bekend als het voormalige kerkgebouw van de St. MIchaëlskerk en het was de laatste jaren in gebruik als theater van The Young Ones.

LIGGING
De ligging is ideaal: dichtbij de diverse wijkvoorzieningen die Dieze rijk is, zoals een supermarkt en allerhande buurtwinkels. Op loop-/fietsafstand van de Zwolse binnenstad met theater De Spiegel, de nieuwe Pathé bioscoop en volop winkels en terrassen. Verder natuurlijk museum de Fundatie, het Overijssels historisch centrum en Stedelijk museum. Voor elk wat wils, vlakbij uw nieuwe appartement!

GEBOUW
Het gebouw bestaat straks uit 42 koopappartementen, verdeeld over 4 bouwlagen. Er worden verschillende types aangeboden, die allemaal een balkon of een terras met goede zonligging hebben. De slaapkamers zijn gelegen aan de geluidsluwe achterzijde van het gebouw. Verder beschikken de appartementen over een afgesloten parkeerterrein en een eigen separate fietsenberging. Het gebouw wordt voorzien van een lift en is onderhoudsarm ontworpen met onder andere kunststof buitenkozijnen.

APPARTEMENT
De afmetingen van de appartementen zijn allemaal royaal te noemen! Het worden tenminste 3-kamer appartementen variërend van circa 80 tot 120 m² groot. De verkoopprijzen zijn nog niet vastgesteld.

PLANNING
De planning is dat het project in het laatste kwartaal 2017 in de verkoop gaat en start van de bouw begin 2018. Dit is onder voorbehoud van voldoende verkochte appartementen en een positief verloop van het vergunning traject.

BELANGSTELLING?
Klik op de link naar de projectwebsite en laat uw gegevens en voorkeuren achter. Zodra er dan meer informatie bekend is in de vorm van plattegronden, vastgestelde verkoopprijzen en de definitieve verkoopprocedure dan informeren wij u daarover. Op dit moment kunnen we helaas nog geen extra informatie aan u verstrekken, u hoort snel meer!


Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.