« Terug

9 pluswoningen Hulsmaatstraat

Kenmerken

Huurprijs
€ 975,- t/m € 1.090,- p.m.
Status
Perceel oppervlakte
138 t/m 204 m²
Woon oppervlakte
125 t/m 125 m²
Inhoud
450 t/m 450 m³
Aantal eenheden
9
Start bouw
2018

We zijn verheugd je op zaterdag 22 september tussen 11.00 en 15.00 uur te kunnen verwelkomen bij dit nieuwbouwproject op locatie.
Daar staat een tent waarin een Nieuw Wonen Twente medewerker je kan informeren over het project onder het genot van een hapje en drankje.
Dit nieuwbouwproject maakt tevens onderdeel uit van de Nieuw Wonen Twente Fietsroute, waaraan je die dag gratis deel kunt nemen.

Want hoe leer je Enschede en haar mooie nieuwbouwlocaties nu beter kennen dan met ....de FIETS!
De unieke route voert langs veel van de Enschedese nieuwbouwprojecten die al in verkoop en/of in aanbouwzijn maar ook langs nieuwbouwprojecten die binnenkort in verkoop gaan.

Je kunt een routekaart met alle deelnemende nieuwbouwprojecten tussen 11.00 en 14.00 uur bij de Nieuw Wonen Twente stand op de Oude Markt ophalen of op 22 september downloaden via onze website nieuwwonentwente.nl.
Ben je niet in de gelegenheid om met de fiets naar de binnenstad van Enschede te komen dan stelt Swapfiets voor deze route gratis een fiets ter beschikking.


Aan de noordkant van Enschede, in de wijk Hulsmaatshoek, worden door VolkerWessels unieke huurwoningen gerealiseerd. Het project "9 Plus woningen" aan de "Hulsmaatstraat", bestaat uit woningen, die energienotaloos worden gebouwd met een hoogwaardige uitvoering en een luxe afwerking. "9 Plus woningen" is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen!

De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op de toekomst: buitengewoon duurzaam en milieubewust. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. De woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee je, je eigen duurzame energie opwekt. Een andere unieke eigenschap is dat je er zó in kunt trekken. Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat je echt comfortabel kunt wonen. Bij deze 9 Plus woningen is dat anders: de woning wordt zeer compleet opgeleverd, inclusief vloer- en wandafwerking. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe inbouwapparatuur.

Hulsmaatshoek Enschede:
Aan de Hulsmaatstraat woon je op een hele mooie locatie in Enschede.
Het project Hulsmaatshoek grenst aan de populaire wijk Roombeek en in 5 minuten loop je naar deze hippe en levendige buurt met
café's, veel groen en het Twentse Welle museum. Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, een basisschool, middelbare school en een bushalte zijn direct in de buurt.
Het uitgebreide winkelcentrum Deppenbroek ligt 10 minuten ten noorden van de 9 Plus woningen. Op de fiets en met de auto rijd je in ruim 5 minuten naar het centrum van Enschede, naar de oergezellige Oude Markt met het grootste winkelaanbod van Twente. Enschede is natuurlijk een hele veelzijdige grote stad met evenementen, universiteit, hoge scholen, sport en cultuur. Het mooie Twentse landschap ligt op een steenworp afstand.

BIJZONDERHEDEN:
* Woonoppervlakte: 125 m².
* Inhoud: 450 m³.
* Energienotaloze woning door hoge isolatiewaarde van onder meer drielaags-beglazing en de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen (Energie-nul bij normaal gebruik volgens de richtlijnen).
* Kunststof kozijnen met draai-kiep ramen en polyester goten.
* Verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. zonnecollectoren en warmtewisselaar.
* Luxe keukenopstelling met vaatwasser, combimagnetron koel/vriescombinatie en RVS-afzuigkap, inductie kookplaat.
* Royale badkamer met wandcloset, badmeubel met dubbele wastafel, hardglazen douchewand en handdoekradiator.
* Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.
* Wandafwerking (gesausd) op de begane grond en de eerste verdieping.
* Betonnen trappenhuis bekleed met vloerbedekking.
* Pvc-vloerafwerking op de begane grond en eerste verdieping en vloerbedekking op de tweede verdieping.
* Tuin met deels bestrating, erfafscheiding en houten berging (± 6 m²). Zelfs het gras in de achtertuin wordt ingezaaid.
* De kavelgroottes van de tussenwoningen variëren van circa 138 m² tot 145 m² en de kavelgroottes van de hoekwoningen variëren tussen de circa 161 m² en 204 m².
* Rijke uitstraling door keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoeren.
* Voor elke woning is een parkeerplaats voor het opstellen van een motorvoertuig beschikbaar op het binnenterrein. Parkeerhavens aan de openbare weg zijn openbaar.
* Je kunt de woningen halverwege oktober betrekken (onder voorbehoud)!
* Minimale huurperiode van 12 maanden.


In het plan Hulsmaatshoek worden tevens 8 garageboxen te huur aangeboden.
De huurprijs van een garagebox bedraagt € 80,-- per maand.
De huurders van de Hulsmaatshoek hebben voorrang bij het huren van een garagebox.


14 morgenwoningen / Blok 1
 

Huurprijs: € 965,- t/m € 1.020,- p.m.

14 morgenwoningen / Blok 2
 

Huurprijs: € 965,- t/m € 1.020,- p.m.

14 morgenwoningen blok 3
 

Huurprijs: € 965,- t/m € 1.020,- p.m.

9 pluswoningen Hulsmaatstraat
 

Huurprijs: € 975,- t/m € 1.090,- p.m.