« Terug

van Hogendorplaan 40H Doetinchem

Kenmerken

Huurprijs
€ 600,- p.m.
Type
Appartement
Soort woning
portiekflat
Bouwjaar
1960-1970
Kamers
4
Woonopp.
70 m²
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Garage
geen garage
BergingType
inpandig
Status
beschikbaar

AANVRAAGFORMULIER KUNT U VINDEN OP FUNDA, KIES VOOR BROCHURE AANVRAGEN EN U ONTVANGT HET AANVRAAGFORMULIER PER EMAIL.
BEZICHTIGINGEN UITSLUITEND NA GOEDKEURING AANVRAAGFORMULIER DOOR DE VERHUURDER.
MINIMALE INKOMENSEIS € 18.000,-- PER JAAR!

In het complex aan de van Hogendorplaan gelegen ruim 4-kamerappartement met 2 balkons en een privé berging in de onderbouw.

Het gebouw is op loopafstand van het stadscentrum van Doetinchem gelegen met voorzieningen als winkels, supermarkten en horeca.

INDELING:
Begane grond: centrale afgesloten entree met briefboxen, toegang tot de privé berging en trapopgang naar het appartement.

Appartement (4e verdieping): ruime hal met toegang tot alle vertrekken, toiletruimte; royale en lichte woonkamer met veel raampartijen, dichte keuken met toegang tot het balkon; badkamer voorzien van wastafel en douche; 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer toegang geeft tot het 2e balkon.

Bijzonderheden:
- Inclusief nieuw te plaatsen C.V.-ketel;
- Beschikbaar vanaf 01 april 2019;
- Minimale huurperiode is 1 jaar;
- Waarborgsom minimaal 1 maand huur;
- Minimale inkomenseis € 18.000,-- per jaar;
- Huisdieren en roken niet toegestaan.

Om voor deze woning in aanmerking te komen dient u vooraf een aanvraagformulier in te vullen en ter beoordeling aan ons voor te leggen. Dit aanvraagformulier is via Funda aan te vragen via de link - vraag brochure aan - in het rechtermenu, via onze website of telefonisch op te vragen bij ons kantoor.

Verhuur onder voorbehoud goedkeuring eigenaar en bezichtigingen uitsluitend na goedkeuring aanvraagformulier door de eigenaar.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.