« Terug

’t Oetslag 0ong OLDENZAAL

Kenmerken

Vraagprijs
€ 395.000,- v.o.n.
Type
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
2017
Kamers
5
Woonopp.
125 m²
Garage
aangebouwd steen
Status
beschikbaar

In de Graven Es in Oldenzaal is het heerlijk wonen. De kindvriendelijke wijk ligt aan de rand van Oldenzaal, vlak bij alle voorzieningen die je nodig hebt. Daarmee is de nieuwbouwwijk een dorp op zich. In de buurt heb je onder meer speeltuinen,
winkels, scholen en een park. Lopend of met de fiets ben je er zo! Er zijn, passend in de sfeer van de nieuwe wijk, stijlvolle vrijstaande en twee onder een kapwoningen ontworpen met een luxe uitstraling. De woningen hebben veel indelingsmogelijkheden zodat je deze naar eigen wens en behoefte kunt inrichten.

Stelt u zich het volgende eens voor: met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën ontwerpt u samen met een architect uw eigen huis. Uw woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Vervolgens heeft u niet de zorgen als het huis gebouwd wordt omdat alles voor u geregeld wordt. Dat lijkt een droom. Maar het is de Alles-Kan-Villa.

De Alles-Kan-Villa
Met de Alles-Kan-Villa laten we woonwensen uitkomen. Niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen die durft te dromen. Laat u inspireren met verrassende woningtypes, ideeën en opties.
En creër al schetsend het huis van uw dromen. Van het tekenwerk tot de overhandiging van de sleutel, samen met professionele partijen nemen we alles uit handen. Dat lijkt een droom, onze Alles-Kan-Villa kan die droom voor u werkelijkheid maken.

Koopsommen vanaf type D € 385.000,-- v.o.n.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.