« Terug

Staringstraat 256 Hengelo

Kenmerken

Vraagprijs
€ 136.000,- k.k.
Type
Appartement
Soort woning
portiekflat
Bouwjaar
1971
Kamers
4
Woonopp.
87 m²
Ligging
in woonwijk
Garage
geen garage
Status
beschikbaar

In het hart van Groot Driene, met uitzicht over de wijk en nabij het winkelcentrum gelegen, goed afgewerkt vier kamer appartement met zolderberging en aparte fietsenberging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de derde en bovenste woonlaag en bevindt zich op loopafstand van buitengebied. Uitvalswegen, de binnenstad van Hengelo en de Universiteit zijn op korte afstand gelegen.

Indeling: Entree/hal met meterkast, slaapkamer, ruime woonkamer (circa 26 m²) met rechtstreekse doorgang naar de hoofdslaapkamer met balkon op het westen, dichte woonkeuken met toegang tot een tweede balkon op het oosten, tussenhal met toegang tot de badkamer met wastafel en douche, separaat toilet en de eerder genoemde hoofdslaapkamer en een derde slaapkamer. Vanuit de tussenhal is met een vlizotrap de ruime bergzolder te bereiken.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte 87 m²
- Overige inpandige ruimte 20 m² (gedeelte van de zolder vanaf 1,50 meter hoogte)
- Bouwjaar 1971
- Servicekosten € 112,15 per maand
- Gedeeltelijk isolerende beglazing
- Verwarming middels blokverwarming
- Warmwatervoorziening middels een huurgeiser (circa € 7,- per maand)

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.