« Terug

De Ketting 0ong DOETINCHEM

Kenmerken

Koopsom
€ 209.500,- v.o.n.
Type
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Bouwjaar
2018
Kamers
5
Woonopp.
118 m²
Garage
geen garage
Tuin
achtertuin
BergingType
vrijstaand hout
Status
verkocht

Deze 10 geschakelde woningen van type Ambiance worden gekenmerkt door de eigentijdse architectuurstijl. De woningen hebben een straatgerichte keuken en een woonkamer aan de tuinzijde. Woningtype Ambiance is een complete eengezinswoning welke wordt gerealiseerd op kavels variërend van circa 146 m2 tot 280 m2. Daarnaast worden de woningen compleet aangeboden inclusief SieMatic designkeuken, sanitair en tegelwerk en zonnepanelen. Tot slot zijn de woningen geheel naar eigen wens aan te passen.

Aan de rand van Doetinchem heeft de afgelopen jaren een nieuwe wijk gestalte gekregen: Wijnbergen. Het is een wijk die groot genoeg is om de voorzieningen te huisvesten die u graag dichtbij heeft. Denkt u hierbij aan een school, een multifunctioneel centrum, zorgvoorzieningen en sportvelden. Het centrum van de stad, met z'n grote aantrekkingskracht, is gelegen op fietsafstand. Daarnaast bent u met de auto via de Europaweg en A18 snel daar waar u wilt zijn! Kortom: in Wijnbergen is het ideaal wonen.

In Wijnbergen heeft u alles binnen handbereik toch is het een plan dat intiem oogt. Elk van de vier bouwfasen in Wijnbergen heeft een eigen karakter. Deze fasen geven een knipoog naar het boeren verleden. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

- Fraaie architectuur met herkenbare details
- Lage energielasten door de toepassing van zonnepanelen
- Heerlijk wonen nabij het centrum van Doetinchem
- Fraaie SieMatic designkeuken
- Badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Veel keuzevrijheid om het huis naar eigen smaak in te delen

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.