Zakelijk

ZakelijkAls ondernemer bent u er aan gewend om risico te lopen. Sterker nog, u kiest er bewust voor. Wie altijd op safe speelt, oogst slechts beperkt succes. Natuurlijk gaat u er vanuit dat de uitkomst positief is en dat u met uw onderneming ruimschoots het gestelde doel bereikt. Maar onvoorziene en ongewenste omstandigheden kunnen de resultaten van uw onderneming sterk beïnvloeden. Dit kan er zelfs toe leiden dat de continuïteit van uw onderneming ernstig bedreigd wordt.

Hoe zorgt u ervoor dat u zo min mogelijk kans loopt op financiële schade door risicofactoren? De juiste oplossing is niet het simpelweg afsluiten van een aantal verzekeringen. Een verstandig ondernemer doet ook aan risicomanagement. Dat wil zeggen dat continu bewust met de ongewenste risico’s wordt omgegaan. Deze moeten in kaart worden gebracht en moeten zoveel mogelijk gereduceerd worden, door het nemen van adequate juridische of organisatorische maatregelen. De risico’s die uiteindelijk overblijven kunnen (eventueel) worden verzekerd, maar dat is feitelijk de laatste stap van het gehele proces.

Wat valt onder het risicomanagement?

  • Het in kaart brengen en inschatten van risico’s;
  • het nemen van maatregelen ter voorkoming/beperking van schade;
  • het afsluiten en beheren van verzekeringsovereenkomsten;
  • het implementeren van beleid, ondersteunen en begeleiden.

 

Risicomanagement is ons vak. De specialisten van ten Hag zijn daar de hele dag mee bezig. Waarom zou u ons niet inschakelen bij dat proces? U zult zien dat het u een hoop zorgen en handenvol tijd scheelt. Tijd die u beter kunt gebruiken voor het uitbouwen van uw onderneming. Kies voor risicomanagement en verzekeringsbemiddeling van ten Hag om risico’s in de hand te houden, en laat uw onderneming onbelemmerd groeien.

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons natuurlijk bellen op telefoonnummer (053) 850 60 70 of contact met ons opnemen via dit formulier.