Zakelijk

ZakelijkDe wet- en regelgeving op pensioengebied is zeer ingewikkeld en door de snelle opeenvolging van wijzigingen is het voor de gemiddelde adviseur een zware opgave om de kennis van de materie op peil te houden. Deskundig pensioenadvies geven is niet iets wat je er zomaar even bij doet, daarvoor is de materie te complex.

Om die reden heeft ten Hag zich gespecialiseerd op het gebied van pensioenadvisering. Onze pensioenadviseurs hebben jarenlange ervaring en bezitten een hoog kennisniveau, dat op peil wordt gehouden door doorlopende educatie, zodat zij altijd van de meest recente regelgeving op de hoogte zijn. Graag adviseren wij u in uw rol als ondernemer en informeren wij uw adviseurs.

Omdat de totale oudedagsvoorzieningen steeds verder versoberd en geïndividualiseerd worden, combineren wij de expertise van pensioenadvies en financiële planning. Daarbij richten wij ons niet alleen op de oudedagsvoorzieningen, maar adviseren wij ook over ander belangrijke levensgebeurtenissen, zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden, echtscheiding en werkloosheid.

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen op deze terreinen.

Met een ervaren team van goed opgeleide en gemotiveerde pensioenspecialisten adviseren en begeleiden wij ondernemers en hun medewerkers, maar ook hun adviseurs, bij het treffen van een goede en verantwoorde pensioenvoorziening. Zodoende helpen wij u om uw werknemers een adequate pensioenvoorziening te bieden. Maar ook uw eigen pensioen wordt tegen het licht gehouden, want het zal u vast wel bekend zijn dat veel ondernemers wat betreft hun eigen pensioen een pensioentekort hebben. Dit hoeft echter niet; met deskundig pensioenadvies van ten Hag kunt u adequate voorzieningen treffen om uw pensioen veilig te stellen.

Jaarlijkse voorlichtingsmiddag Pensioenen

Jaarlijks organiseert ten Hag een voorlichtingsmiddag over pensioenen voor zakelijk adviseurs, waarbij vooraanstaande sprekers diep ingaan op de actualiteit rond pensioen. Het bijwonen van deze voorlichtingsmiddag is een bijdrage in de verplichte permanente educatie. Heeft u als zakelijk adviseur interesse in het bijwonen van deze bijeenkomsten, laat het ons dat even via dit formulier weten. Dan ontvangt u t.z.t. hiervoor een uitnodiging van ons.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over deze complexe materie? Dan kun u ons natuurlijk bellen op 053 8506070 of ons via dit formulier vragen om contact met u op te nemen.