Kopen of huren vastgoed

MG_klein formaat tbv websiteWie op zoek is naar nieuwe huisvesting voor zijn bedrijf, moet met diverse zaken rekening houden. Niet alleen de vestigingsplaats is dan van belang, ook de ligging, indeling en grootte van het gebouw moeten aansluiten bij de behoeften van de onderneming. Veel mensen hebben zelf wel een goed beeld van waar ze naar op zoek zijn. In de praktijk blijkt het – bij het zoeken naar vastgoed – toch lastig te zijn om wensen en eisen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel, en als u dit zoekprofiel al hebt, hoe vindt u dan de huisvesting die voldoet aan dit profiel? Gelukkig kunnen deze bedrijven gebruik maken van de dienstverlening van ten Hag bedrijfsmakelaars. Onze vastgoedexperts beschikken over uitgebreide en steeds groter wordende kennis van ons vakgebied. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en zijn wij diep geworteld in deze regio, waardoor wij op de hoogte zijn van alle facetten van de lokale vastgoedmarkt. Deze combinatie van factoren maakt ons een enthousiaste, innovatieve partner voor het vinden van een optimaal geschikte huisvesting voor uw onderneming.

Het zoeken naar een optimale nieuwe locatie begint bij ten Hag met een persoonlijke kennismaking. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij zoveel mogelijk van uw onderneming te weten komen en kennis nemen van de vereisten waarnaar gezocht moet worden. Samen met de klant formuleren en interpreteren wij alle belangrijke gegevens. Deze worden vastgelegd in een zogenoemd Programma van Eisen. Dit programma stelt ons in staat om zo goed mogelijk met onze klanten mee te denken en actief op zoek te gaan naar een optimale nieuwe locatie, waar de klant haar bedrijfsactiviteiten verder kan ontplooien. Samen bekijken wij het aanbod en doorlopen we een screeningsproces. Dit resulteert uiteindelijk in een kleine selectie van kansrijke objecten. ten Hag helpt de klant zo goed mogelijk op weg bij het maken van zijn keuze, door voor deze objecten alle feiten, voordelen en nadelen op een rijtje te zetten, zodat de klant een weloverwogen keuze kan maken. Is de keuze door deze resultaatgerichte aanpak gemaakt, dan zetten de bedreven onderhandelaars van ten Hag zich tijdens het onderhandelingsproces ten volle in om de belangen van hun klanten goed te vertegenwoordigen. Wij beijveren ons om voor onze klanten de meest gunstige voorwaarden te bedingen, waaronder uiteraard een zo aantrekkelijk mogelijke koop- of huurprijs. Is er – met hulp van onze bemiddeling – een overeenkomst bereikt met de aanbieder, dan kan de koop- of huurovereenkomst worden opgesteld. Deze overeenkomst wordt nauwgezet door ons gecontroleerd en met de klant doorgenomen, zodat er geen onduidelijkheden overblijven. Ook na het tekenen van de overeenkomst zijn wij bij de oplevering aanwezig, om samen met u te controleren of alles volgens afspraak geregeld is.

Aanbod

Voor een compleet overzicht van bij ons in portefeuille zijnde aanbod klikt hier. U kunt per object een digitale brochure opvragen.

Digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het actuele aanbod op het gebied van commercieel onroerend goed, dan kunt u zich hier vrijblijvend inschrijven voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief met uitsluitend informatie over/aanbod van commercieel onroerend goed.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Bel ons op (053) 850 60 70 of vraag ons via dit contactformulier om u terug te bellen.